3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 16 månader sedan

  Garden Rose-19 - djup varmrosa

  Den här märkliga rosa, varma nyansen passar nog jättefint på gröna el bruna ögon bara personen ifråga har varm underton i hyn. Jag som har superljus hy i kalla toner och blå ögon ser hemsk ut, det rosa ser ut som smuts (!) på mig el som en blåtira. Tyvärr hade jag läst flera recensioner som sade att det här är en kall rosa men det stämmer dessvärre inte!
  Den är lika smulig som Enchanted Moonlight-68 fr RMS som jag också recenserat och rätt svag i pigmentet. Med blöt borste blir resultatet hållfastare och metalliskt. Primer och settingpowder rekommenderas! För det priset borde skuggan ändå sitta bättre och också ha en spegel i dosan (som Lily Lolo har).
  På bilderna med färgutstrykningar syns den torra skuggan till vänster resp närmast handen på handleden och den blöta till höger resp underst.

  + 1

  1 gillar

RMS Beauty
Garden Rose GR-13

1 Betyg
229:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
179:10Rek. pris 199:-
Swift Eye Shadow – Garden Rose GR-13 från RMS Beauty är en ekologisk och pressad puderögonskugga med djupt brun/rosa skimrande ton.

Utvecklad för dig som gillar puderskuggor mer än skuggor i krämform. RMS Beauty Swift Shadows är enkla att applicera och du kan enkelt avgöra hur dramatisk effekt du vill ha genom att lägga på fler lager.

Skuggorna innehåller branschens bästa mineralpigment. Även Buritiolja och ekologisk jojobaolja som gör att Swift Shadow inte torkar ut ditt ögonlock. Till skillnad från andra puderögonskuggor, är Swift skuggorna inte bakade, vilket gör att de inte utsatts för värmeexponering och därför förlorar inte ingredienserna sin ursprungliga effektivitet.

3g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter