Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 veckor sedan

  Askungen har varit på bal

  Fick detta serum av en vän som jobbar i hudvårdsbranchen. Rodial har en förmåga att verkligen förföra en med marknadsstrategi som omvandlar badrumsskåp till Hollywoodpremiärer. Priserna ligger ju även ofta helt i linje med den illusionen.
  Men oh lord! Min hy har aldrig varit så fantastisk som efter bara några dagar med detta serum i min ägo. Strålande lyster, inte en visuell por på mils avstånd, fina linjer refuserade. Dessutom upplevde jag faktiskt att ansiktet fick sig ett lyft (även om jag givetvis är medveten om att ingen hudvårdsprodukt kan trotsa tyngdlagen). J
  Med det sagt skulle jag nog ändå inte langa fram kortet och betala för produkten utan att det skulle lämna en bitter eftersmak. Men har du smaklökar som backas upp av ett fetare bankkonto så är mitt råd - kör, bara kör!
  Gilla

Rodial
Rose Gold
Serum 30 ml

1 Betyg
3295:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Anti-tyngdkraftsserum som omdelbart återfuktar och ger huden ny utstrålning. Serumet är berikat med 24-karats guldteknologi som hjälper till att ge huden en tredimenssionell ansiktssföryngring.

Den lätta, silkeslena formulan smälter in i huden vid applicering och slussar in en kraftfull blandning av anti-ageing ingredienser, som synligt lyfter och ger huden en plumming-effekt. Huden känns fastare och omedelbart föryngrad med ny glöd och utstrålning!
 • Huduppstramande complex ger en omedelbar lyftande effekt
 • Bioaktivt extrakt och 24-karats guldteknologi jämnar aktivt ut vertikala och horisontella rynkor
 • Bioteknologisk Hyaluronsyra ger huden en ”plumming”-effekt och hjälper till att boosta fukthalten
 • Celler från vit ros hjälper till att boosta cellförnyelsen och ger en strålande hud
För bästa resultat, massera in i huden med fingertopparna för att formulan skall appliceras djupare ner i huden. Appliceras dagligen på väl rengjord hud

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1618-174-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019