1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 9 betyg
3
1
0
4
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Super smarrigt!

  Älskar detta lip balm med lavendel. Även det med Blueberry smak.
  Det "smakar"/ doftar underbart och läpparna blir både mjuka och välvårdade. Skulle inte kunna leva utan detta underbara lip balm!
  4 gillar
 • för 2 månader sedan

  passar inte

  Dålig format. Väldig stark doft av lovendel. Passar inte mina läppar alls.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Rekommenderas ej!

  Det som ska föreställa blåbärslukt, är extremt kortlivad vilket i detta fall är bra, för lukten är varken blåbär eller naturlig. Lukten känns bara kemisk. Antar att blåbärsaromen dom häller i smeten, är av den billigaste & sämre varianten.

  Den kemiska "blåbärslukten" är tyvärr inte det jag stör mig mest på. Insidan av locket är inte rakt, utan det är böjt, vilket resulterar i att längs sidorna så fastnar väldigt mycket läppbalsam. Och om man inte rengör locket var och varannan dag med en bomullstops, då blir det rätt snabbt svarta små prickar i locket. Antar detta är mögel.

  Inte nog med detta, mot slutet så går vridhylsan längst ner sönder, så går inte att vrida läppbalsamet varken upp eller ner i hylsan. Detta gör också att locket inte går att vrida på helt, utan stannar då det är kvar 3 mm att skruva igen, vilket medför att smuts fastnar där, vilket medför att jag inte bara behöver rengöra locket hela tiden, utan även skruvgängorna.

  Och rent praktiskt, så tycker jag att förpackningshylsan är för stor. Mer än dubbelt så stor jämfört med dom flesta andra förpackningshylsornas storlek som finns på marknaden. Tar onödigt mycket utrymme i min lilla handväska.

  Stort nej till detta läppbalsam. Företaget borde verkligen se över kvaliten & äktheten i blåbärsaromen samt göra flera förbättringar vad gäller förpackningshylsan.

  Onödigt tidskrävande läppbalsam som håller läpparna mjuka men som som brister i mycket annat. Mjuka läppar kan jag få utan dessa tråkigheter från väldigt många andra företag
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Emma! Vad tråkigt att höra att du inte gillade produkten. Har du mottagit en defekt produkt så tveka inte att registrera en reklamation via ditt konto så att vi kan se över detta.
   Gilla
 • för 16 månader sedan

  Bra innehåll och lagom doft

  Nöjd med denna som jag beställde i Blueberry, bara bra ingredienser! Gillar annars inte lipbalm med smak men denna känns fräsch och doftar/smakar inte för mycket. Den är större an vanliga lypsyl så den tar en del plats i fickan.. å andra sidan inte heller lika lätt att tappa bort.
  2 gillar
 • för 19 månader sedan

  Perfekt

  Behagligt lip balm och bra förpackning med bredd.
  2 gillar

Rosenserien
Rosenserien
Lip Balm Blueberry 7.5ml blåbär

9 Betyg
109:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Skyddar dina läppar effektivt samt ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende. Innehåller carnuba vax som skyddar effektivt och bevarar värme oh fukt. Svensktillverkad. 100 % naturligt och mer än 75% ekologiskt certifierat innehåll.

7,5ml
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  1768-115-0003

Köps ofta tillsammans

324:20
617:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020