1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 27 betyg
4
4
4
1
14
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 27 månader sedan

  Hållbart lack

  Jag tycker det här nagellacket håller vad det lovar. Färgen sitter i 2 veckor och det är enkelt att måla med penseln. Naglarna är fina och blanka fram tills det är dags att göra om. Glöm inte Top coat!
  5 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 15 månader sedan
   Hej Bahia. Ja, för att lacket skall härda och du skall få den där hållbara och snygga gel-finishen så behöver du det tillhörande topplacket.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Top Coat

  Vilken top coat ska man ta till denna så att det blir bäst resultat med gellack?
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Supernöjd

  Jag har väldigt sköra naglar som lätt går av och varken nagellack eller gel på salong håller speciellt länge på mig. Det lossnar i kanterna och blir snabbt fult så jag vill inte gärna gå till salong och betala en massa pengar för något som inte håller. Nu har jag provat miracle gel från Sally Hansen och det håller betydligt bättre än annat. Inte 3 veckor som för vissa men nästan en vecka vilket är betydligt bättre än vanligt för just mina naglar. De har dessutom kunnat växa sig fina utan att gå av så jag är överlycklig. Galet nöjd och kommer köra vidare på det här så länge de finns kvar!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Hållbara snygga färger och grymt topplack!!!

  Jag älskar Miracle Gel! Bygger gelnaglar och när jag målar dem med Sally Hansens lack håller det sååå länge. Senast tror jag det satt i ca 3 veckor när jag tog färg + tillhörande topplack! Snygg och hållbar finish!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Håller vad den lovar

  Älskar Sally Hansens nagellack, fina färger, bra hållbarhet och perfekt finish. Top Coat har en enkel och smidig användning och är ett måste över nagellacket. Produkten håller verkligen vad den lovar och ger en otroligt fin finish.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Så fina & håller!

  Super nöjd med alla mina Sally lack! Håller länge och bra utbud på färger! Just nu är min favorit Street Flair! <3
  Gilla

Sally Hansen
Miracle Gel
270 Street Flair

27 Betyg
119:-Rek. pris 135:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Sally Hansen är världsledande inom nagellacksinnovation och deras patenterade Miracle Gel är den första manikyren som kombinerar vanligt nagellack med högteknologiskt gel. Resultatet är ett hållbart, slitstarkt och skinande lack som sitter upp till 14 dagar. Lätt att använda, ingen LED/UV lampa behövs. Lacket tas bort på samma enkla sätt som vanligt nagellack.

15ml
 • Kategori:Gellack
 • Artikelnummer:
  1402-127-0039

Köps ofta tillsammans

258:-
317:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019