1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
0
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  WOW!!

  Jag är medveten om att mina naglar och händer inte är dom vackraste. Men jag bryr mig inte.. för detta serum är verkligen ett mirakel precis som det står. Jag lider av ångest och PTSD vilket gör att både hår och naglar inte mår bra. Jag rev alltid av mina naglar så fort dom växte dessutom. Jag har aldrig haft långa naglar förutom när jag använt lösnaglar och jag har alltid avskytt det.
  Men sen jag började med Sally Hansen serum har jag ÄNTLIGEN fått egna långa naglar! Är så lycklig och skryter om dom hela tiden.

  Positivt: Det funkar! Det absorberas snabbt och är lätt att använda. Använd gärna på kvällen innan läggdags eftersom du går på toa och tvättar händerna på dagarna. Använd även en handkräm som är bra för både händer och nagelbanden så växer dom innan du hinner säga ”naglar”!
  Negativt: Svårt att klämma på Application och få ut något när det börjar ta slut. Men det löser man snabbt genom att sätta den upp och ner så allt rinner till öppningen.

  #tävling
  3 gillar
 • för 7 månader sedan

  Bästa!

  Har hopplösa naglar och har verkligen provat allt! Märkte skillnad redan efter ett par dagar och efter ca 10 dagar är de som nya. Jag gillar att det går att använda ovanpå lackade naglar. It's a keeper. =)
  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  Lever definitivt upp till sitt namn.

  Detta serum gör mirakel för mina torra, flisiga och hopplösa naglar som alltid annars skivar sig och går sönder så fort dom lyckas få lite längd...
  Att massera in en liten droppe på varje nagel, helst varje dag om man har ett minne som fungerar vilket jag tyvärr inte har, men trots det så hjälper serumet mina naglar märkbart.
  2 gillar
 • för 20 månader sedan

  Funkar!!

  Jag har de svagaste naglarna i världen som bara flikar sig hela tiden. Har försökt med mycket som inte funkat. men resultatet av denna produkt är slående!
  Stenhårda naglar efter ca 4 veckor. Kommer fortsätta använda detta! 👍
  2 gillar

Sally Hansen
Miracle Serum

4 Betyg
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Mirakel kan ske med lite hjälp från forskningen. Detta banbrytande nagelserum skyndar på nagelns tillväxt samtidigt som den behandlar nagelbanden. Serumet innehåller koncentrat av peptider som tillsammans med biotin, vitamin A, C och E förbättras nagelns naturliga tillväxt. Vid regelbunden användning märker du tydlig skillnad på bara 14 dagar.

Applicera dagligen för bästa resultat. Massera en droppe på varje nagel och nagelband.
Använd på rena naglar. Går att använda på toppen av lack.

11ml

Köps ofta tillsammans

188:-
357:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter