Välkommen till Lyko Concept Skin, din ULTIMATA skönhetsdestination!  

I en helt nybyggd, 300 kvm stor lokal på Birger Jarlsgatan 37 hittar du fem fräscha behandlingsrum, en stor VIP-avdelning, en proppfylld skönhetsshop fylld med världens bästa hudvårdsprodukter, senaste maskinerna och teknikerna samt otroligt kunnig och HELT magiskt fantastisk personal.

Konceptet bakom Lyko Concept Skin är skräddarsydda behandlingar. Du som kund bokar bara din Beauty Treatment-tid och så ser vi till att du får ut mesta möjliga resultat! För det är precis det vi står för: stora resultat. Vi jobbar med godbitarna från de bästa varumärkena för att ge dig den mest ultimata upplevelsen och det hudvårdsmål du eftersträvar. Konsultationen är otroligt viktig för oss och den ingår självklart när du bokar en tid.

Här är en liten del av vår gedigna behandlingsmeny som vi väljer och skräddarsyr från:

Kemiska peelingar, Microneedling, Aqua Gold, Fillers och muskelavslappnande, Purebeau FIBROBLAST Behandling med plasmaljus, Powerlite Peeler, BodyChock, Ultraljud, RadioFrekvens (RF), CryoPen, Global Eyecon treatment, Glow Treatment, Mezotixs och såklart både lashlift OCH färgning av fransar och bryn. Samt mycket, MYCKET, mer!

Du bokar enkelt tid hos någon av våra hudterapeuter genom att använda den röda knappen här till höger! 

Vill du läsa mer om några av våra behandlingar så finns det mer info här nedan:

Kemiska peelingar
Förbättrar hudens textur och utseende samt stimulerar nyblindningen av hudceller. Vi blandar en perfekt cocktail för din huds bästa resultat.

Mezotix
Framtidens föryngringsbehandling! Mesotix använder avancerad fraktionsteknik som gör kanaler UNDER huden utan laser eller RF-strålning. Här kand u uppnå hudförnyelse och föryngring, rynkreduktion, pigmenteringsbehandling, aktiv aknebehandling och även behandla rynkor nära ögonen! Du kan känna av behandlingen men det är ingen blödning, ingen risk för ögonskada och mycket låga smärtnivåer samt väldigt kort återhämtningstid. Dessutom avänder sig Mezotix sig av infusion av naturliga topiska terapeutiska lösningar som hyaluronsyra, alltså helt utan injektion, blödning och smärta.

Powerlite Peeler
En mulitmaskin med microdermabrasion, ionizer och ultraljud/cavitation. Behandlingen stimulerar återuppbyggnaden av huden, ger huden lyster, spänst och ökad vitalitet med resultat som syns omgående.

Ultraljud
Energi skickas djupt ned i huden för att stimulera kroppen att skapa mer eget kollagen. Vi hjälper kroppen hjälpa sig själv. Resultatet är mjukare och mer uppstramad hud över tid.

RadioFrekvens (RF)
RF värmer upp hudens vävnader och får dem att dra ihop sig. Resultatet är tajtare, stramare hud. Vi kan behandla ansikte, hals, haka, under ögon, armar och mage.

Purebeau FIBROBLAST Behandling med plasmaljus
En ny kosmetisk Non-invasiv behandling med plasmaljus för huduppstramning. Kan med goda resultat användas även runt ögonen! En elektrod placeras nära huden och avger en mycket liten så kallad ”Plasma Flash”. Dessa mikromillimetersmå avdunstningar/punkter gör huden tightare i området. Impulserna stimuleras alltså  fibroblasterne, som producerra mer kollegan. 

CryoPen
En magisk liten penna som på några sekunder fryser bort ytligare leverfläckar, solskador, vårtor, skin-tags, keloider och hyperpigmentering. Nästan helt smärtfritt och helt utan ärr.

Radiofrekvensmetoden,
EVRF. EVRF är en helt enastående maskin som hjälper oss att ta bort ytliga blodkärl på någon sekund. Oavsett om det är enstaka större kärl eller ett stort område av tunna fina “osynliga” kärl så behandlar vi dem effektivt med hjälp av den senaste radiofrekvensmetoden, EVRF, nästan smärtfritt!

Fransar och bryn
Lägg till färgning och formning av fransar och bryn under din behandling och få ett omedelbart och fantastiskt resultat direkt!

Microneedling
En helt unik behandlingsmetod som blir allt vanligare på grund av dess effektivitet. Enkelt beskrivet är det en mängd micronålar som snabbt skapar miljoner av mini-kanaler i huden vilket dels öppnar upp för att slussa ner effektiva serum rak ner i huden och dels hjälper huden att stimulera sig själv för ny cellbildning. Microneedling är toppen för att reducera acneärr, rynkor, hyperpigmentering och gör huden slätare, starkare och mer motståndskraftig.

Fillers
Vi är så stolta och glada att vi kan erbjuda injektionsbehandlingar med fillers, bland annat från Juvaderm och Restylane, av vår leg.läkare Susanne Saarinen. Fillers är en kroppslik och icke-permanent behandling som hjälper till att fylla ut, lyfta upp och förbättra ansiktskontoturering, läppar och fördjupningar i huden. Ämnet som fillers består av heter Hyaluronsyra och finns redan i våra kroppar. Susanne kan med små medel återskapa volym och förstärka din naturliga form med diskreta men märkbart synbara resultat, helt i harmoni med det du söker och resultatet håller i ca 3-9 månader.

Muskelavslappnande
Vår legitimerade läkare Susanne Saarinen har en bred och lång erfarenhet av att arbeta med muskelavslappnande injektioner. Injektionen utförs med en väldigt tunn nål och ger sällan obehag, dock kan små blåmärken uppstå någon dag efter behandling men de försvinner relativt snabbt. Injektionen tar några veckor på sig att få sin fulla effekt vilket är att minska muskelrörelser och få ett slätare intryck av huden. Resultatet håller ca 3-6 månader.

Aqua Gold
Utförs av vår läkare och är en slags boost/microneedling som även ofta innehåller muskelavslappnande medel. Genom att injecera muskelavslappnande medel 0,25 mm ned i hudytan uppnår du en sk. microbotoxeffekt och huden blir fantastisk, glödande och vitaliserad. 

Konsultation
Vi avsätter här en tid för enbart konsultation med en av våra eminenta hudterapeuter för att i lugn och ro gå igenom en behandlingsplan och produkter som är unik just för dig. Observera att kostnaden för en konsultationen INGÅR i när du bokar en behandling första gången.

OBS: Om du är under 18 år behöver vi din målsmans godkännande för att behandla dig.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter