Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lyko Hair Vansbro

Makeupartist i VansbroI Vansbro finns förutom vårt lager och huvudkontor även frisersalong och makeupstudio i direkt anslutning till vår lagerbutik. Kom in och handla direkt från vårt stora sortiment, ge ditt hår en välförtjänt behandling eller boka en kurs i makeup.

Vår lagerbutik ligger alldeles bredvid E16 i Vansbro. Alla artiklar som finns på hemsidan har vi här i vårt lager där du kan handla snabbt och enkelt. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med rekommendationer och tips.

Intill lagerbutiken ligger vår salong där våra frisörer gärna hjälper dig med vad du vill, oavsett om det gäller en enkel klippning eller att hitta en ny stil. Boka tid för behandling via Boka tid-knappen längre ned på sidan.

Makeupstudio

Kvinna väljer smink i en butikHär finns också en makeupstudio där du kan boka tid hos vår makeupartist Anna. Hon har jobbat heltid som makeupartist i flera år med bland annat fotograferingar och modevisningar. Hon har medverkat på Stockholm Fashion Week och blivit tvåa och trea i SM i makeup.

Klicka på knappen "Boka tid" för att bli sminkad, eller få en privat makeup- och hudvårdskurs. Både killar och tjejer är välkomna. Där finns flera paket med olika behandlingar. Till exempel kan du få en kurs för 495 kronor där du får med dig produkter hem för hela summan. Om du har andra önskemål än de som finns föreslagna är du välkommen att höra av dig.

Välkommen till oss på Kyrkbyvägen 1 i Vansbro. Tel: 0281-714 90

Boka Tid

Anna Johansson, Makeupartist i Vansbro

Anna Johansson

Jenni Karlsson, frisör i Dala-Järna

Jenni Karlsson

Maggis Andersson, frisör i Dala-Järna

Maggis Andersson

Stina Brandser, frisör i Vansbro

Stina Brandser

Yana Lindell, frisör i Dala-Järna

Yana Lindell

Åsa Bergqvist, frisör i Dala-Järna

Åsa Bergqvist

Johanna Larsson, hudterapeut i Vansbro

Johanna Larsson

Salonger

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017