Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 25 månader sedan

  funkade inte

  Använd hela produkten. Det gör huden väldig shiny men förutom det funkade inte alls för mig
  2 gillar

Sans Soucis
Anti-Age Caviar Eye Care 15 ml

1 Betyg
479:-

Förebygger tecken på stress och trötthet som snabbt visar sig runt ögonområdet. Huden runt ögonen ser fräschare ut och den lätta creme-gelen motverkar tecken på hudens åldrande. Den mjuka konsistensen ger direkt en underbar smidig hud som känns i många timmar. Anti-age-vård när den är som bäst. Elasticitetsförlust i huden förebyggs, huden ser fastare ut och motverkar ytterligare linjer och smårynkor. Den behagliga, diskreta doften och den mjuka färgtonen ger redan vid appliceringen en må-bra-känsla.

Ämnen:

 • Caviar-extrakt - Sägs aktivera hudens ämnesomsättning och microcirkulation. Linjer och smårynkor mildras och den miljöbetingade, för tidiga åldringsprocessen i huden förebyggs. Hjälper huden att binda fuktighet och balanserar fuktighetsnivån.
 • Sojaprotein - Har positiv effekt på hudens elasticitet, fasthet och hudens fuktighetsnivå optimeras.
 • Mjölksyrebakteriumlysat - Ger huden ett speciellt skydd mot ljus- och miljöbetingade oxidativa processer, på så sätt förbättras hudens försvar mot fria radikaler och miljögifter. Huden blir mindre stressad och för tidiga linjer och smårynkor förebyggs.
 • Veg. Squalan - Utvinns från olivolja, är en mycket fin olja som absorberas speciellt bra av huden, vårdar den och är utslätande.
 • Revitalin - har positiv effekt på syreutbytet mellan hudcellerna. Viktiga ämnesomsättningsprocesser i huden aktiveras och huden ser betydligt mer utvilad och fräsch ut.
 • Hyaluronsyra - Anses som fuktighetsgivare Nr:1 bland skönhetsexperter därför att redan 1 gram kan lagra upp till 6 liter vatten. Förser huden med värdefull fuktighet och hjälper till att behålla den längre. Torrhetslinjer mildras och huden blir slät och smidig.
 • Extrakt från blåklint - Fräschar upp huden, mildrar svullnader och lugnar lätta rodnader och irritationer hos den känsliga huden runt ögonen.


Användning - Applicera morgon och kväll på ögonpartiet och klappa in mjukt. 

För vem - Passar alla hudtyper. 

15ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019