Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sans Soucis Caviar Fishing For Care 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
595:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Effektiv anti-age-vård för en hud där vitaliteten avtagit eller som redan har förlorat sin energi. Den mjuka konsistensen ger direkt en underbar smidig hud som känns i många timmar.Anti-age-vård när den är som bäst. Huden får en unik utstrålning. Elasticitetsförlust i huden förebyggs, huden ser fastare ut och motverkar ytterligare linjer och smårynkor. Den behagliga, diskreta doften och den mjuka färgtonen ger redan vid appliceringen en må-bra-känsla.

Ämnen:

  • Caviar-extrakt - Sägs aktivera hudens ämnesomsättning och microcirkulation. Linjer och smårynkor mildras och den miljöbetingade, för tidiga åldringsprocessen i huden förebyggs. Hjälper huden att binda fuktighet och balanserar fuktighetsnivån.
  • Sojaprotein - Har positiv effekt på hudens elasticitet, fasthet och hudens fuktighetsnivå optimeras.
  • Mjölksyrebakteriumlysat - Ger huden ett speciellt skydd mot ljus- och miljöbetingade oxidativa processer. På så sätt förbättras hudens försvar mot fria radikaler och miljögifter. Huden blir mindre stressad och för tidiga linjer och smårynkor förebyggs.
  • Veg. Squalan - Utvinns från olivolja, är en mycket fin olja som absorberas speciellt bra av huden, vårdar den och är utslätande.


Användning - Applicera morgon och kväll efter rengöring och massera in mjukt.Till natten kan Sans Soucis Caviar 24-H Care med fördel kombineras med Sans Soucis 24-H Care Torr Hy.

För vem - För Normal-, Fet- och Blandhud.

50ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1846-164-0050
Sans Soucis

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018