Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sans Soucis Kissed By A Rose Day Care 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
459:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Skyddar huden, jämnar ut fina linjer och smårynkor och stöttar den naturliga hudförnyelsen. Produkterna i anti-age repair kissed by a rose med stamcellsextrakt från alpros och repair-och peptidkomplex verkar effektivt mot UV-stress och för tidigt, ljusbetingat åldrande av huden. De förbättrar hudens naturliga reparations förmåga och vitaliteten hos hudens stamceller. En kärleksförklaring till huden.

 • Thermalvattenfrån Baden-Baden - Det mineralrika thermalvattnet stimulerar hudens energi och håller den vital. Stamcellsextrakt från alpros - stärker hudens skyddsbarriär och motståndskraft. Det skyddar hudens stamceller mot miljöstress och förbättrar vitaliteten i huden.
 • Repair Complex - aktiverar och stöttar kroppens egen naturliga reparations mekanism i huden. Det ljusbetingade, för tidiga åldrandet av huden förebyggs och linjer och smårynkor jämnas ut.
 • Peptidkomplex - stimulerar hudens kollagensyntes med mjuka impulser, har en fuktighetsbevarande effekt och stärker hudens skyddsfunktioner.


Parabenfri, dermatologiskt testad, fria från mineralolja, fria från ämnen från djur. Innehåller en hög andel ämnen av naturligt ursprung.

Day Care SPF 15 avrundas med följande ämnen:

 • Ectoin - som bildas av mikroorganismer och stabiliserar det naturliga immunsystemet hos hudcellerna. Huden skyddas mot miljöskador och de negativa effekterna av intensiv solbestrålning.
 • Druvkärnolja - som har en hög andel av omättade fettsyror, särskilt linolsyra och innehåller vitaminerna A, E och B6. Har en mycket vårdande effekt och förebygger uttorkning av huden.
 • Ljusskyddsfilter - skyddar huden mot de skadliga följderna av UVA- och UVB-strålar och förebygger ljusbetingat, för tidigt åldrande av huden.
 • Fucogel - utvinns från majs och sojabönor. Fuktighet binds långvarigt i huden och fuktighetsnivån ökar tydligt. Fina linjer och smårynkor slätas ut.
 • Veg. Squalan -  som ut vinns från olivolja, är en mycket fin olja som absorberas perfekt av huden. Har en vårdande och utslätande effekt.


Användning - Applicera på morgonen, efter rengöring, och massera in mjukt. 

För Vem - Mogen Hy (+40) 

50ml

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1846-182-0050
Sans Soucis

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018