Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Sans Soucis
Peptid Booster CC Color Correction Cream Skin 44 ml

2 Betyg
369:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Hemligheten med den nya Peptid Boosters CC CREAM COLOR CORRECTION Skin-tonecorrektion Anti-age Care SPF 20 och med dess sofistikerade struktur, denna produktinnehåller speciella färgpigment som individuellt anpassar sig till hudtonen, såhudproblem som till exempel rodnad och ojämnheter ser ut som om att dem " trollats ​​bort ". De korrigerande inkapslade pigment utvecklar sin färg direkt när det appliceraspå huden och lämnar en perfekt balanserad hudton.

Den perfekta effekten av denna multi-produkt stöds av kombinationen av färgpigment,Paracress-extrakt och mineralrikt thermalvatten från Baden – Baden. Den optimalafunktionen av en fondation och anti-aging vård omvandlar en tråkig hud till en felfri ochjämn hud med ett naturligt utseende. En produkt fylld med anti-aging ingredienser föratt minska och förfina linjer och rynkor. Huden skyddas mot skadliga UV-strålar och geren ny lyster.

På grund av dess mångsidiga effekter , är CC Cream en vidareutveckling av BB Cream.Medan BB Cream är särskilt lämpad för huden utan större problem, erbjuder CC Creambland annat ytterligare en anti-age och skin-tone effekt.

Produkterna är:

  • Fri från parabener
  • Fri från mineraloljor
  • Fri från animaliska substanser

Köps ofta tillsammans

648:-
853:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019