Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Sans Soucis
Skin-Tone Correcting Fluid SPF15 30 ml

1 Betyg
439:-
Fri frakt, kan skickas omgående

PEPTID BOOSTER Skin tone Correcting Fluid SPF 15 erbjuder hudvård i kombination med ensynligt omedelbar effekt. Ger en fantastisk lyster direkt vid applicering och döljerojämnheter direkt.

  • Actipone ® Nutgrass är ett växtextrakt som gradvis kan bleka pigmentfläckar. Med regelbunden användning kan utvecklingen av nya pigmentfläckar hämmas genom att störamelaninsyntesen som ansvarar för denna process. Citron-extrakt stimulerarmikrocirkulationen så att huden får en rosig yta. 
  • Fucogel ® stöder hudens fuktbindande effektivitet och hjälper till att minska linjer och rynkor på torr hud. 
  • Palmitoyl Tripeptide-5 är en modern peptid med en anti-ageing effekt som kan stimulera nybildning av kollagen så att huden blir synbart smidigare, slätare och rynkdjupet minskar. 
  • Med avokadoolja får huden omsorg och känns sammetsmjuk. Ett effektivt solskydd är ett måste för varje modern hudvårdsprodukt. 

Skin Tone Correcting Fluid med SPF 15 skyddar mot de negativa effekterna av UVA- och UVB-strålar och mot för tidigt, ljusinduceratåldrande av huden.

Används som primer före make-up eller ensam. Bör appliceras jämnt och sparsamt(massera ej in). Vänta tills cremen helt har absorberats av huden.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1846-179-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter