Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Satisfyer
Feel Good Menstrual Cup Dark Blue

Bli först med att betygsätta produkten
99:-

Fler nyanser

Satisfyer Feel Confident, Menstrual Cup - Ett säkert och hygieniskt alternativ vid menstruation!

Det berömda varumärket Satisfyer har tagit fram tre olika 2-pack med menskoppar för hygieniska och säkra alternativ vid menstruation: Feel Confident, Feel Secure och Feel Good.

Feel Good är en menskopp med utsvängda kanter upptill som minimerar risken för läckage. Kanterna gör nämligen att den sluter extra tätt runt slidväggarna. Den har också en pigg nedtill som gör det enkelt att föra in, och avlägsna, menskoppen.
Menskopparna är tillverkade i mycket mjukt och medicinskt silikon som anpassar sig till din kropp för att ge ett optimalt skydd. Materialet är så mjukt att du inte känner av den när den väl sitter på plats. Även piggen är mjuk och känns oftast inte av. Om du mot förmodan skulle känna av piggen kan du enkelt klippa av den till den längd du önskar.

De kommer i två olika storlekar som passar både nybörjare och för den som tidigare använt menskoppar.
Den mindre koppen rymmer 15 ml (höjd: 7,1 cm. diameter 3,8 cm) medan den större istället rymmer 20 ml (höjd: 7,1 cm. diameter 4 cm). Vi rekommenderar dig att testa båda menskopparna för att avgöra vilken storlek som passar dig kropp bäst. Du kanske också vill variera kopp beroende på blödningsmängd vid en viss dag i menscykeln.

Användning & rengöring
Att föra in en menskopp kan i början kännas lite ovant men du kommer snabbt lära sig tekniken. Vik menskoppen två gånger och håll ihop den med tummen och 2-3 fingrar.
När du har fört in den och lossat greppet kan du behöva rotera, vicka eller dra lite i öglan så den sätter sig i rätt position.
I början ska du alltid tömma och rengöra menskoppen var 4:e timma. Du kommer efterhand lära dig hur ofta du kommer behöva tömma koppen.
När det är dags att tömma koppen, sätt dig på toaletten och slappna av. För in fingrarna för att klämma ihop menskoppen och avlägsna sedan koppen. Ibland kan du behöva krysta lite för att föra koppen lite närmre slidans öppning. Rengör koppen med ljummet vatten och mild tvål innan du för in den igen.
Tänk på att alltid tvätta händerna och hålla god hygien när du hanterar en menskopp. När mensen är slut rengör du koppen som vanligt med vatten och mild tvål. Avsluta med att koka menskopparna i några minuter för att säkerställa högsta hygien.

För en hygienisk förvaring medföljer en praktisk förvaringspåse till dina menskoppar.
  • Kategori:Tamponger
  • Artikelnummer:
    2666-267-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter