Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Satisfyer
Vibes Charming Smile

Bli först med att betygsätta produkten
499:-
Tack vare den mjuka Silk-Touch ytan faller du direkt för hans charm.

Sensuell stimulering av g-punkten.
Ett leende gör livet skönare, därför bär den här söta glädjebringaren sitt namn till äran av det glada humöret. Det är nämligen inte långt borta när de ergonomiska kurvorna kommer runt hörnorna hos dig: När du väl har fallit för hans charm förför han dig med sin följsamma Silk Touch-yta, den lustfyllda svängda formen och de 12 intensiva vibrationsprogrammen som får dig att tappa andan. Den käcka kombinationen av flexibelt skaft och den uppåtböjda spetsen gör Charming Smile till den ultimativa G-punkt-experten, som vet exakt vilken knapp han ska trycka på hos dig. Det ena leder till det andra - så är det helt enkelt: Ni hamnar i sänghalmen, han ger dig orgasmer som du aldrig glömmer och sedan kan ni inte skiljas åt. Vad bra att den är så kompakt att han kan bo i din handväska!

Time for good vibes!
På den praktiska hållarringen med integrerad manöverpanel hittar du din älsklingsvibb intuitivt per knapptryck och har den passionerade G-punkt-stimuleraren i ett suveränt grepp - även om det blir extra fuktigt. De 12 kraftfulla vibrationsprogrammen sätts samman av 6 hastigheter och 6 himmelska rytmer.
De fördelas perfekt över hela skaftet så att vibbarna kan stimulera både spetsen och den nedre delen intensivt. Eftersom Charming Smile är vattentät (IPX7) kan man även njuta av sensuella stunder i duschen eller badkaret.
  • Kategori:Kvinna
  • Artikelnummer:
    2666-114-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter