Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Satisfyer
Vibes Mr. Rabbit

Bli först med att betygsätta produkten
499:-
Hans två power-motorer tillfredsställer dig dubbelt upp.

Everybunny needs Somebunny!
Även om kaniner inte är din grej - Mr. Rabbit kommer du ändå att ha varmt om hjärtat, för den skämmer bort dig med oförglömliga höjdpunkter. Hans sidenmjuka yta och det flexibla skaftet samt klitorisstimulatorn av hudvänlig silikon anpassar sig elegant efter dina kurvor. Så når de 12 spännande vibrationsprogrammen alla dina favoritställen med imponerande kraft och stimulerar både vaginan och klitoris samtidigt - Mr. Rabbit är nämligen utrustad med hela 2 kraftfulla motorer. Lita på Mr. Rabbit, för han är erfaren när det gäller kärlekslekar - han kör på som en kanin. Ditt allra heligaste kommer att springa sick-sack, kan jag lova!

Kom och lek min lilla kanin!
På den praktiska hållarringen med integrerad manöverpanel hittar du din älsklingsvibb intuitivt per knapptryck och har den fräcka kaninen i ett suveränt grepp - även om det blir extra fuktigt och vilt. De 12 kraftfulla vibrationsprogrammen sätts samman av 6 hastigheter och 6 himmelska rytmer. Vibbarna fördelar sig jättebra över hela skaftet och klitorisstimulatorn tack vare de 2 motorerna, så att de kan stimulera dig intensivt överallt.
Tack vare sitt vattentäta (IPX7) utförande kan Mr. Rabbit även få dig att njuta av sensuella stunder i duschen eller badkaret.
  • Kategori:Kvinna
  • Artikelnummer:
    2666-117-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter