Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Resque Spray Conditioner

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Reparerande spray-conditioner för skadat hår. Omedelbar reparation. Ger ny vitalitet, slätare och mjukare hår. Skölj ej ur.

Hemligheten med Repair Rescue ligger i den högsta koncentrationen av genombrotts-proteolipids, en kraftfull kombination av ett hydrolyserat keratin och lipidkomponent som återställer det skyddande lagret av "jungrfu-hår". Medan Amino Cell Rebuild, med aminosyror och Panthenol, agerar för att fullända cortex, återuppbygga håret från insidan, återställa styrka och elasticitet, och tillför viktig fukt. Cell Perfector Technology ger ytterligare vård - reparerar håret genom att fylla strukturella luckor, återställa elasticitet, stärker inifrån och ut och ger djup glans till alla hårtyper.

200ml

 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2

Baserat på 2 betyg
0
2
0
0
0
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 10 månader sedan

  Okej produkt, men lukten är bedrövlig

  Helt okej, inte lika bra som Gliss Fiber Therapy Bonding Spray https://www.lyko.se/schwarzkopf/schwarzkopf-gliss-...herapy-bonding2 och inte på långa vägar så bra som det rent ut sagt MAGISKA spraybalsamet BC Bonacure Fibre Force Spray https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwa...ray-conditioner , båda från Schwarzkopf. Har visserligen bara använt denna 3 gånger än så länge, men de tidigare två nämnda produkterna har effekt direkt. Kanske blir det bättre efter ett tags användning (tvivlar på det, men i alla fall).

  STORT MINUS för lukten. Luktar starkt och sött av hallon. Gillar man det är det säkert jättebra, men själv tycker jag starkt doftande produkter är jobbiga. Hallondoften hade varit acceptabel om den varit typ 10% av vad den är nu. Inte bra.

  Bakgrund: Jag har HÅRT BLEKT hår, till ljusare blond (mellan färgen på mandelolja och insidan av bananskal), från naturligt djupt brunsvart, riktigt tjockt och tätt (rena rama hästtaglet). Mitt hår mår bra under omständigheterna, men är såklart känsligt. Om ditt hår är av annan kvalitet blir resultatet säkert annorlunda.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018