Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Warming Treatment 12x10ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Bonacure Oil Miracle Warming Treatment erbjuder en unik, mjuk värmeeffekt för en bortskämd salongsupplevelse. Speciellt närande Argan olja fungerar och aktiveras av värme, speciellt på de skadade områdena. 

Produktrester tvättas ut under schamponering. Endast håret tar så mycket som det behövs och där det behövs. Ger omedelbar djup struktur och ett lyxigt, slät hår yta. Uppvärmningen av behandlingen ordnar hårfibrerna som känner sig mer i kontroll.

För användning innan schamponering: Placera flaskan med uppvärmningenbehandlingen i varmt vatten (40-50°C) och vänta några minuter tills oljan värms upp. Blöt håret. Uppvärmningensbehandling på vått hår, massera försiktigt för jämn fördelningoch sedan tvätta omedelbart ur (ingen exponering). Skölj håret med hårtyp som matchar BonaCure Oil Miracle Shampoo.

BonaCure Oil Miracle med Marulaoil erbjuder en komplett serviceintervall för fint till normalt hår med en bortskämd i salong service och en hög kvalitet avoljehygienprodukter för:

  • Ultimat glans
  • Påtaglig smidighet

BonaCure Oil Miracle Oil Mist som är baserat på en banbrytande, silikon-formulering, tack vare världens innovativa mikro-dispersion av torr olja teknik som möjliggör bra, jämn fördelning på håret för ultimat viktlös glans, överlägsen olje underhåll prestanda och 50% snabbare torkande effekt. 

BonaCure Oil Miracle Finishing behandlingar bygger på banbrytande evaporativ teknik som ger värdefull smidighet och ultimat glans, lämnar inga rester på håret och tynger inte ner det. BonaCure Oil Miracle Shampoo med mikroemulsionteknik säkerställer att precis rätt mängd närande olja till spröda punkter i håret och ytan förblir jämn och lugnade.Resultatet är fascinerande som ger smidighet och ultimat glans.

12x10 ml

  • Kategori:Hårolja
  • Artikelnummer:
    1277-208-0000
Schwarzkopf Professional

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018