Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Igora Vibrance 4-65 Medelbrun Chokladguld

Bli först med att betygsätta produkten
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Igora Vibrance: En intensiv och sprakande färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak ochger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och överlägsen gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar färgbehandlingen, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende påhårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd hanskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållethar blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder färgen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som intenyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera IgoraVibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrs hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillsräckligt ,häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skakakraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponeramed bc Color Save Shampoo.

Schwarzkopf Professional

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Igora Vibrance 4-65 Medelbrun Chokladguld
Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara Black
Pris för allt
258:-

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Igora Vibrance 4-65 Medelbrun Chokladguld
Revlon Nutri Color Creme 513 Frosty Brown 270ml
D:fi Distruct 150g
Pris för allt
447:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 19 månader sedan

  Schwarzkopf Igora VIBRANCE 4-65 MEDELBRUN CHOKLADGULD

  Hej! Jag tänker att göra utväxt behandling på egen hand för första gång. Undrar om färgtillbehör ingår i den här produkten (t.ex brush)? Vilka färgtillbehör behöver jag köpa ytterligare?
  Tack på förhand!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 19 månader sedan
   Hej! Allt du behöver ingår. Du använder applikatorflaskan för att lägga i färgen. Om man vill så kan man köpa en skål och pensel om man hellre vill använda den tekniken.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018