Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Igora Vibrance 5-0 Ljusbrun

3 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
438:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
405:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Naturlig färg

  Jag har ganska mycket grått i mitt eget hår och färgen täcker detta bra. Toningen blir inte heller helt jämn som den lätt blir med färg utan ser mer naturlig ut med lite färgskiftningar. Ett stort plus är att den inte luktar så starkt som jag tycker andra färger brukar göra.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Dchwarzkopf Igors vibranten 5-0 ljusbrun

  Jag har blont hår nu med något gröna nyanser o vill tona ljusbrunt/brunt kommer denna täcka eller Tabort det gröna eller kommer det bara bli mer? Eller kan ni rekommendera någon annan toning som inte kommer bli grön på mitt hår
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Nathalie. Denna kommer förmodligen inte att passa dig då den är neutral. För att försöka neutralisera de gröna nyanserna behöver du välja en färg/toning med varma pigment i. Risken är dessutom stor att du kommer att uppleva en 5:a som för mörk. (Som mörkast skulle jag rekommendera en 6:a). Alternativet är att du förpigmenterar genom att välja en ljus och varm lättoning typ wella color fresh och sedan väljer exempelvis en neutral ljusbrun/brun.

   Ett hett tips är att googla bilder på den produkt man är nyfiken på, och på så sätt få se bilder på resultat som andra fått med samma produkt. Vilken du än väljer så rekommenderar jag dig att testa på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att resultatet blir som du önskar. Vill du vara helt på den säkra sidan rekommenderar jag att du låter en frisör titta på håret, för att på så vis kunna göra en så korrekt bedömning av vad du skall göra för att uppnå önskat resultat.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Ljus mot mörk

  Hej! Jag vill ha mellanbrunt hår som är från början min riktiga, just nu ser mitt hår ut såhär. Kan jag lägga i denna eller blir håret grönt då? Tack för svar 😊😊 jag vill gärna ha en mellan brun kall färg, så om denna inte funkar finns det någon annan ni kan rekommendera?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Vill ha brunt hår

  Hej, jag har jätteljust hår (alltså nästan på gränsen till vitt) ofärgat hår. Jag vill ha brunt hår men vill inte permanentfärga håret. Ger denna en brun färg eller gör det bara håret lite mörkare?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Clara! Detta är en intensiv toning så den tvättas ej ur helt den ljusnar successivt men kommer ändå att måsta växa bort.
   gillar
  • clara.niklasson
   för 3 veckor sedan
   Finns det någon som tvättas ur helt?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 veckor sedan
   Hej Clara! Om du har så pass ljust hår så finns det en risk att även en färgbomb inte skulle släppa helt så tyvärr inte.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Guldig ton

  Hej! Jag har väldigt guldig ton i mitt hår och om jag fortfarande kan få den kalla ljusbruna tonen med den hära färgen??
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Cornelia! Denna kommer att ge dig en kallare ton men kanske inte fullt lika kall som den är på bilden ovan.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Lättarbetad och bra men INTE ljusbrun!

  Blev väldigt mörkbrun men är en kall och fin färg!
  Minus att det inte följer med någon efterbehandling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018