Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 6 månader sedan

  Kan 5-65 färga över rödblond?

  Hej!
  Färgade mitt hår med L'Oreal Paris Colorista Paint Copperblonde för ett par dagar sedan. Jag upplever dock att färgen blev väldigt röd och jag undrar om jag skulle kunna ha i 5-65 för att få ner det röda och få en guldigare ton? Är ute efter en färg som liknar länken nedan och som kan färga över mitt hår som nu mer liknar urblekt matt ketchup än glansigt kopparblond. Mitt hår var helt orört innan jag hade i Colorista och jag är naturligt väldigt ljus.

  https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/11/59...hair-665591.jpg
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 6 månader sedan
   Hej Elin! Svårt att säga exakt vilken färg du ska välja då jag ej kan se ditt hår. Om man jämför länken du skickade och färgen ovan så tror jag att du bör välja en lite ljusare nyans så som 6-66 för inte lite djupare koppar röd nyans eller 6-55 för en mer guld/kopprig nyans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  4-66 utgått?

  Hej! Jag blandar alltid 4-66 med 6-66 i lika mängd men ser inte att ni har 4-66 i lager längre, har den utgått?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  Färg eller toning?

  Hej.
  Är detta en toning eller färg?
  Blev osäker och ville veta innan jag beställde.
  Gäller "SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 5-65 LJUSBRUN KASTANJEGULD"
  gillar
  • sandra
   för 9 månader sedan
   En fråga till. Ska färga från blond till ljusbrun. Finns det nån annan nyans med röda pigment i som är nåt steg ljusare än denna?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej Sandra! Detta är inte en permanent hårfärg utan det tvättas ut lite successivt dock aldrig helt. Det finns en i exakt samma nyans som den ovan fast den är två steg ljusare. Den heter 7-65.
   gillar
  • sandra
   för 9 månader sedan
   Tack Mikaela för ditt svar. Va bra! Då vet jag :-)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 12 månader sedan

  Helo!

  Tjo! Jag hade ljusat upp mitt hår. Men kände jag var för ljus och trivdes inte i de.. så slängde i färgbomb 200+500 i håret och är nu röd/lila i längderna.. lägger in en bild.. är lite sugen på den här SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 5-65 LJUSBRUN KASTANJEGULD Men frågan är om de fäster på håret? Vad är ert tips? Strunta i de eller helt enkelt bara färga de svart igen när jag är less på det röd/lila? (Ha de svart innan jag ljusade upp mig) Haha!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 12 månader sedan
   Hej Angelica! Den kommer att fästa men antagligen bli varmare mot de röda håret än vad bilden ovan visar när du har så stark röd färg sedan innan men mot vad du har du så blir det brunare.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 20 månader sedan

  Platina blond vill bli brunette

  Hej!
  Kan jag använda denna hårtoning för bli brunette utan bli grönhårig om jag vill bli brunette?
  Kram Annelie
  gillar
  • ann-sophie
   för 15 månader sedan
   Finns de inte längre ?
   gillar
  • sara
   för 15 månader sedan
   Varför är alla nyanser slutsålda?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 15 månader sedan
   Hej! Anledningen till att dessa stod som "bevaka" innan var för att förpackningen med emulgeringsmedel var slut vilket är samma för alla färger och därav gick dem inte att köpa. Vi har nu fått in dessa och de kan beställas igen.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 5-65 Ljusbrun Kastanjeguld

1 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Köps ofta tillsammans

318:-
457:-

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.