Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 2 betyg
1
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  Vad innehåller produkten?

  Ingår applikatorflaskor i denna produkt (developer) eller är det endast färgcremen? Mvh Marie
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Hej Marie. Detta är ett kit som innehåller allt du behöver. 😊👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Fel färg!

  Färgade på mörkblond hår med mkt grått , blev rödbrun!!! Försökte få det avfärgat hos frisören och fick morotsorange! Tyvärr!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  ?

  Färgade med mörkblont från ljusblont, fick en nästan SVARTBRUN färg även fast färgen endast var i håret runt 10-15 minuter. Jag undrar, åker denna intensivtoning ut ur håret efter tvättar? Och kan man skynda på den processen på något sätt? Tack på förhand.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 6-0 MÖRKBLOND

  Hej jag har mörkbrunthår och undrar hur färgen blir om jag köper denna mörkblonda toning?
  gillar
  • ida
   Lyko Kundtjänst -
   för 6 månader sedan
   Hej Mirella! Detta kommer inte att ljusa upp ditt hår utan det krävs blekning/avfärgning för att håret ska bli ljusare. Det kommer troligen inte bli någon skillnad alls.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  schwarzkopf igora vibrance 6-0

  Hej, jag är naturlig brunett åt det mörkare hållet och fick denna färg rekommenderad av min frisör. Jag gillar produkten men tycker ofta att färger blir lite väl åt det svarta hållet. Är det jag som tar för lång behandlingstid eller kan jag prova ett annat nummer?
  gillar
  • evelina
   Lyko Kundtjänst -
   för 7 månader sedan
   Hej Therese!
   Om du upplever att färgerna blir för mörka så kan det vara så att du har ett väldig pigmenterat hår. För att undvika detta så kan du först lägga färgen i en eventuell utväxt för att sedan fördela färgen i längderna de sista 5-10 minuterna.
   Jag rekommenderar dig dock att dubbelkolla detta med din frisör, då det är svårt att göra en korrekt bedömning utan att kunna se ditt hår.
   / Evelina
   gillar
  för att lämna en kommentar

Schwarzkopf Professional

Igora Vibrance

Schwarzkopf 6-0 Mörkblond

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.