Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 2 betyg
1
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 8 månader sedan

  Ljusbrun nyans sökes!

  Hej!
  Jag färgade håret för ett par veckor sedan från mörkblond till brun. Men tyckte håret blev alldeles för rött och trivs inte alls. Så jag tänkte göra en avfärgning, tänkte testa er colour b4 och sedan färga med annan färg. Vilken nyans ska jag välja? Jag vill inte ha några synliga röda toner. Har inget emot om nyansen har lite värme i sig dock. Men jag vill inte se rödbrun ut. Håret var ofärgat innan om det har någon betydelse. Vore väldigt tacksam för lite hjälp!
  Gilla
  • för 8 månader sedan
   Jag upplever att färgen känns för mörk nu när utväxten börjar synas igen, då mitt eget hår är ljusare. Har dessutom många gråa hår som jag gärna vill dölja. Har läst att colour b4 inte verkar slita så mycket på håret som andra avfärgningar så känner mig ok med att använda den. Men skulle vara så skönt att hitta en färg som går åt det ljusbruna hållet utan röda toner. Utbudet är så dåligt i butik och här finns det mycket att välja mellan men svårt att se på färgkartor från en skärm :-/. Så har ni några tips på vilka färger jag ska titta på eller vilka nummer de ska innehålla hade det varit toppen!
   Gilla
 • för 12 månader sedan

  Vad innehåller produkten?

  Ingår applikatorflaskor i denna produkt (developer) eller är det endast färgcremen? Mvh Marie
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Marie. Detta är ett kit som innehåller allt du behöver. 😊👍
   Gilla
 • för 13 månader sedan

  Fel färg!

  Färgade på mörkblond hår med mkt grått , blev rödbrun!!! Försökte få det avfärgat hos frisören och fick morotsorange! Tyvärr!
  Gilla
 • för 13 månader sedan

  ?

  Färgade med mörkblont från ljusblont, fick en nästan SVARTBRUN färg även fast färgen endast var i håret runt 10-15 minuter. Jag undrar, åker denna intensivtoning ut ur håret efter tvättar? Och kan man skynda på den processen på något sätt? Tack på förhand.
  Gilla
 • för 15 månader sedan

  SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 6-0 MÖRKBLOND

  Hej jag har mörkbrunthår och undrar hur färgen blir om jag köper denna mörkblonda toning?
  Gilla
  • för 15 månader sedan
   Hej Mirella! Detta kommer inte att ljusa upp ditt hår utan det krävs blekning/avfärgning för att håret ska bli ljusare. Det kommer troligen inte bli någon skillnad alls.
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora Vibrance
Schwarzkopf 6-0 Mörkblond

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter