Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 6 månader sedan

  6-66

  Har denna rött pigment i sig? Jag vill ha en kall ljusbrun som inte blir för mörkbrun eller svart. Tips på vilken färg jag kan använda? :)
  Gilla
 • för 23 månader sedan

  Blanda

  Hej!
  Jag köpte Igora Vibrance Medelblond Koppar Extra men tycker att den blev lite för röd i mitt ljusbruna hår (vill ha brunt hår med röda skiftningar och frisören i min Lyko-butik rekommenderade den). Kan jag blanda det som är kvar (halva tuben) med tex Kastanj Extra för att få en brunare nyans snarare än röd nästa gång jag färgar?
  Mvh
  Johanna
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 23 månader sedan
   Hej Johanna! Ja du kan blanda dessa. Om du önskar ett ännu mindre rött resultat som ej blir mörkare så välj i stället 6-0 att blanda med.
   Gilla
 • för 31 månader sedan

  Har fått gröna skiftningar i håret efter en intensiv toning på blonderat hår.

  Hej kan jag andvända mig av den här färgen för att få bort mina gröna skiftningar i håret? Fick höra av en frisör att jag måste ha en förg med koppar, eller eller röd/ brunt i
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 31 månader sedan
   Hej! Ja denna dämpar ett hår med gröna skiftningar i med de röda pigmenten och neutraliserar en brun hårfärg.
   Gilla
 • för 35 månader sedan

  förpigmentering

  Krävs det en förpigmentering för att lägga denna ovanpå ett blonderat/slingat hår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 35 månader sedan
   Det beror på hur ljus du är och hur pass bra färgen fastnar. Kan ibland behövas färga två gånger för att få färgen som den ska samt att sitta om man väljer att inte förpigmentera.
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 6-66 Mörkblond Kastanj Extra

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020