Schwarzkopf Igora Vibrance 7-0 Medelblond

5 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
358:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
767:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

1.6

Baserat på 5 betyg
3
1
1
0
0
 • för 2 månader sedan

  SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 7-0 MEDELBLOND

  Hej denna har utgått i sortimentet. Vilken kan jag välja istället Jag har mörkbrunt hår och färgar för att få bort det gråa.
  Mvh
  //Demet
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Demet
   Ja tyvärr har dessa utgått, dock har de fått ny förpackning och uppdaterad formula, så du kan kika på https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwa...edelblond-extra istället :)
   gillar
  • demet
   för 2 månader sedan
   Tack såg att en redan är slut men får bevaka så att jag kan köpa den så snart som möjligt hoppas jag.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Fel färgresultat!!

  Jag blev rekomenderad mellanblond (7) i butik. Jag hade egen utväxt o resten av hårt var väldigt ljusblondt. Jag ville bara jämna ut min utväxt med resten av håret och hon tog fram en färgkarta o jämförde min egna färg. Hon kom fram till att jag skulle köra på en 7a. Jag frågade säljaren flera gånger om de var säkert att mitt hår inte skulle bli för mörkt eller grönt och hon svarade ”nej du har ljust hår de kommer ej blir mörkt och inte grönt om du inte har i de för länge”. Jag hade i toningen i 15 minuter max. Mitt hår blev mörkbrunt!!! Och värst av allt med gröna toner. Tvättade två gånger men frf mörkt. Det är långt ifrån mellan blond! Rekomenderar inte!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Mörkare än jag trott

  Tycker att nyansen är mycket mörkare än va som ses på bilden och skulle nog säga att den är mer brun än mellanblond. Dock tycker jag om färgen men fixk inte det resultat jag förväntade mig. Täcker Inte de gråa håren speciellt bra. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Färga över 7:1

  Hej
  Färgade mitt hår i 7:1 (kall ton) men upplever att håret blev nästan grå/grönt. Brukar färga botten i 7:0, tror ni det funkar att färga hela håret i 7:0 och att de grå/gröna tonerna försvinner då?
  Mvh Therese
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 7 månader sedan
   Hej Therese! 7,1 är en väldigt kall färg och har man sedan innan en kall/naturlig nyans så som 7.0 är så kan det ibland slå över mot de gröna hållet tyvärr. Färgen kommer inte att bli varmare eller ta bort de gröna nyanserna om du lägger på en 7,0. Prova istället att använda ett djuprengörande shampo så släpper det till slut.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Fel färgresultat

  Enligt svar från Lyko upplevs denna produkt som brun snarare än medel och mörkblond. Använde 6.0 och blev brunsvart snarare än mörkblond. Nedan upplever en kund att även 7.0 blev mörkt och brunt.
  Stämmer mycket dåligt med färgkartan. Har använt andra märken i dessa färger och fått det resultat som färgkartan visar d.v.s medel eller mörkblond
  mvh
  Christina
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.