Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1.6

Baserat på 5 betyg
3
1
1
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 10 månader sedan

  SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 7-0 MEDELBLOND

  Hej denna har utgått i sortimentet. Vilken kan jag välja istället Jag har mörkbrunt hår och färgar för att få bort det gråa.
  Mvh
  //Demet
  Gilla
  • för 10 månader sedan
   Tack såg att en redan är slut men får bevaka så att jag kan köpa den så snart som möjligt hoppas jag.
   Gilla
 • för 15 månader sedan

  Fel färgresultat!!

  Jag blev rekomenderad mellanblond (7) i butik. Jag hade egen utväxt o resten av hårt var väldigt ljusblondt. Jag ville bara jämna ut min utväxt med resten av håret och hon tog fram en färgkarta o jämförde min egna färg. Hon kom fram till att jag skulle köra på en 7a. Jag frågade säljaren flera gånger om de var säkert att mitt hår inte skulle bli för mörkt eller grönt och hon svarade ”nej du har ljust hår de kommer ej blir mörkt och inte grönt om du inte har i de för länge”. Jag hade i toningen i 15 minuter max. Mitt hår blev mörkbrunt!!! Och värst av allt med gröna toner. Tvättade två gånger men frf mörkt. Det är långt ifrån mellan blond! Rekomenderar inte!
  Gilla
 • för 16 månader sedan

  Mörkare än jag trott

  Tycker att nyansen är mycket mörkare än va som ses på bilden och skulle nog säga att den är mer brun än mellanblond. Dock tycker jag om färgen men fixk inte det resultat jag förväntade mig. Täcker Inte de gråa håren speciellt bra. #tävling
  Gilla
 • för 16 månader sedan

  Färga över 7:1

  Hej
  Färgade mitt hår i 7:1 (kall ton) men upplever att håret blev nästan grå/grönt. Brukar färga botten i 7:0, tror ni det funkar att färga hela håret i 7:0 och att de grå/gröna tonerna försvinner då?
  Mvh Therese
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 16 månader sedan
   Hej Therese! 7,1 är en väldigt kall färg och har man sedan innan en kall/naturlig nyans så som 7.0 är så kan det ibland slå över mot de gröna hållet tyvärr. Färgen kommer inte att bli varmare eller ta bort de gröna nyanserna om du lägger på en 7,0. Prova istället att använda ett djuprengörande shampo så släpper det till slut.
   Gilla
 • för 16 månader sedan

  Fel färgresultat

  Enligt svar från Lyko upplevs denna produkt som brun snarare än medel och mörkblond. Använde 6.0 och blev brunsvart snarare än mörkblond. Nedan upplever en kund att även 7.0 blev mörkt och brunt.
  Stämmer mycket dåligt med färgkartan. Har använt andra märken i dessa färger och fått det resultat som färgkartan visar d.v.s medel eller mörkblond
  mvh
  Christina
  Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora Vibrance
Schwarzkopf 7-0 Medelblond

5 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020