2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.5

Baserat på 2 betyg
1
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 22 månader sedan

  Panik!!

  Va nästan blond i topparna och mörkare (brun) i botten och tänkte göra det ljusa lite mörkare så det inte blev så stor kontrast. Slutade med att håret blev svart!! :0 gjorde som beskrivningen och hade i det kortare än längsta tiden.. fick lite smått panik när jag såg resultatet, men finns inte så mycket att göra åt saken nu....
  3 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 19 månader sedan
   Hej Christina! Man får oftast en mörkare intryck när det är nyfärgat. Detta är endast en toning så ge det några tvättar så ljusar färgen upp sig. Man kan använda sig av ett djuprengörande shampo för att dra ut mer färg snabbare.
   Gilla
 • för 16 månader sedan

  Hej!

  Hur länge kan man spara färgtuben? Det krävdes bara halva tuben för mitt hår, så har kvar hälften plus ena applikatorflaskan.
  Och hur ofta kan man färga håret med denna?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 16 månader sedan
   Hej Johanna. Jag skulle rekommendera dig att inte spara den öppnade förpackningen mer än 1 år. När du sedan skall använda den så kan det vara bra att ta bort det första som sitter i tuben, då det kan vara extra koncentrerat.

   Då det är en semipermanent toning sliter den inte mycket på håret, så du kan färga om det i alla fall var 4e vecka. Tänk dock på att håret blir mer mättat för var gång du färgar över redan färgat hår och därmed kan nyansen bli mörkare när håret blir mer mättat.

   Lycka till :)
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 7-4 Medelblond Beige

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter