Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Igora Vibrance 7-5 Medelblond Guld

2 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
318:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
447:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2

Baserat på 2 betyg
1
0
1
0
0
 • för 9 månader sedan

  Mer färg?

  Jag fick råd i en av era butiker att lägga i goldwells skumfärg 8K i mitt blekta hår (för att det inte skulle skifta i grönt) och sedan färga med Igora vibrance 7-5 för att komma så nära min naturliga hårfärg som möjligt (guldbrun). Jag tycker att det blev alldeles för rött. Vad kan jag göra? Lägga i en till färg av igora vibrance 7-5? Mvh Titti
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej Christin! Du kan använda dig av exempelvis Fanola no Orange eller en kallare skumtoning som 8-0 för att det inte ska bli mörkare.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  Igora Vibrance

  Hej,

  Finns färgen Igora Vibrance 7-3 och vad heter den isåfall?

  MVH
  Catrin Svensson
  gillar
  • madeleine naima
   för 8 månader sedan
   Hur lång tid tar det innan det tvättas ur?
   gillar
  • madeleine naima
   för 8 månader sedan
   Kan man färga med 7-5 på ljust hår utan att det blir grönt? Eller vad rekommenderar ni?
   gillar
  • my
   för 8 månader sedan
   Madeleine jag färgade med den på mitt ljusblonda hår och resultatet blev fint. Jag hade blekt hår i topparna och ca 20 cm naturligt blond utväxt. Det som tonades på utväxten fick en (enligt mig) finare nyans med lite mer röd-aktigt skimmer. Medans toningen på det blekta inte fick samma ”röda” ton utan blev mer kallt i nyansen. Jag blev i alla fall nöjd och fick tips av en frisör att tona med en färg som innehåller röda nyanser för att undvika att det blir grönt.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019