Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2

Baserat på 2 betyg
1
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 12 månader sedan

  Mer färg?

  Jag fick råd i en av era butiker att lägga i goldwells skumfärg 8K i mitt blekta hår (för att det inte skulle skifta i grönt) och sedan färga med Igora vibrance 7-5 för att komma så nära min naturliga hårfärg som möjligt (guldbrun). Jag tycker att det blev alldeles för rött. Vad kan jag göra? Lägga i en till färg av igora vibrance 7-5? Mvh Titti
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Christin! Du kan använda dig av exempelvis Fanola no Orange eller en kallare skumtoning som 8-0 för att det inte ska bli mörkare.
   Gilla
 • för 14 månader sedan

  Igora Vibrance

  Hej,

  Finns färgen Igora Vibrance 7-3 och vad heter den isåfall?

  MVH
  Catrin Svensson
  1 gillar
  • för 11 månader sedan
   Madeleine jag färgade med den på mitt ljusblonda hår och resultatet blev fint. Jag hade blekt hår i topparna och ca 20 cm naturligt blond utväxt. Det som tonades på utväxten fick en (enligt mig) finare nyans med lite mer röd-aktigt skimmer. Medans toningen på det blekta inte fick samma ”röda” ton utan blev mer kallt i nyansen. Jag blev i alla fall nöjd och fick tips av en frisör att tona med en färg som innehåller röda nyanser för att undvika att det blir grönt.
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 7-5 Medelblond Guld

2 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Köps ofta tillsammans

318:-
417:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019