Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  Snäll mot håret

  Använt i flera år och alltid nöjd. Färgen sitter bra, täcker gråa hår och är lätt att applicera. Den är snäll mot håret och sliter inte. Håret får en fin glans. Har fått många komplimanger att jag har en fin hårfärg :) #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Orange hår

  Hej,
  Jag färgade håret med preference excellence 7.1 men fick orange hår vid hårbotten. Skulle den här färg tona ner den orangea?
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Oranget hår efter blekning

  Hej!
  Jag blekte mitt rödbruna hår för en vecka sedan, och efter det blev det ljusare men också orangare. Jag blekte med 4.5 och jag vill inte ha det ljusare än det är nu, utan jag vill bara få bort de orangea tonerna. Hur ska jag gå tillväga?
  //Siri
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Rödlätt av 8.0

  Färgade min utväxt med 8.0 för att få en fräschare ton men resultatet blev väldigt varmt, typ rödlätt. Inte alls vad jag var ute efter.
  Hur kan det bli så?
  Jag har en mellanblond hårfärg i grunden, likt igora vibrance 7.0. Tyckte dock att den toningen blev lite mörk på mig.
  Vilken färgton rekommenderar ni istället?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 11 månader sedan
   Hej Emelie. Fast att 8.0 är en neutral nyans kan underliggande toner spela roll, som nu när din nyans blev rödlätt.

   Jag tycker att du skall testa neutralisera nyansen med hjälp av denna mask från Fenola. Den innehåller blå pigment som kan hjälpa till att ta bort det röda:
   lyko.se/fanola/fanola-no-orangemask-350ml
   Gilla
 • för 13 månader sedan

  Hjälp

  Jag vill ha en mellanblond hyfsat kall som tar bort de gula tonerna i mitt hår. Funkar 8,0? Eller rekommendar du något annat?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 13 månader sedan
   Hej Lisa! Tyvärr så tror jag inte att du kommer att kunna bli kall om du inte väljer en något mörkare färg annars måste du nog bleka det lite mer för att sedan lägga en kall mellanblond toning.
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 8-0 Ljusblond

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020