Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.2

Baserat på 4 betyg
2
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 6 månader sedan

  8-4

  Var blond innan jag la i denna toningen. Nu är jag grå/grön.
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Vilken färg ska jag använda

  Hej, har tonat håret koppar med 8-77 nu under vintern, men färgen har börjat tona ut nu. Så jag undrar om jag kan använda färgen 8-4 för att få bort det röda? Vill inte ha gult hår men inte heller mörkare. Vill bara ha en hårfärg närmare min egna utväxt
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Alice! Du kan använda 8-4 men den kommer ej att ta bort alla varma nyanser men bör dämpa lite. Önskar du dämpa det gyllene så måste du använda en kall toning med ask i. Vill du ej bli mörkare så välj en toning som är ett steg ljusare eller en kall färgbomb som exempelvis Revlon nutri color 812.
   Gilla
 • för 10 månader sedan

  Vilken nyans?

  Hej, vilken nyans skulle ni rekommendera om man har som på bilden jag bifogar? Min frisör kallade de mellanblond guldig/varm beige och en 8a.

  Vill ha en jämnare färg och inte kall, då mitt hår gärna slår över i varmt. Gör inget om de mörkare blir nån nyans ljusare eller om de ljusa blir lite mörkare än vad det är nu.
  Vill ha tips på både toningar och färginpackningar.
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Hej

  Vart hos frisören o detta är resultatet. Avbränt hår o risigt. Jag vill jämna till färgen då jag absolut inte är nöjd. Ljusare går inte för de kommer gå av mer tänker jag. Är inte mkt för röda toner men heller inte för kalla. Vad kan jag använda? :)
  Gilla
 • för 13 månader sedan

  från väldigt ljus

  Hej!
  Jag är väldigt ljus, blekt. Skulle vilka bi lite varmare och naturlig (är ca en 7a naturligt) Vad ska man välja för att inte bli grönhårig?
  Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 8-4 Ljusblond Beige

4 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020