Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Igora Vibrance 8-65 Ljusblond Choklad Guld

2 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
308:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
597:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 2 betyg
0
0
0
2
0
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  bra

  Dessa är väldigt bra intensiva toningar men jag köpte 8-65 för att det inte skulle bli mörkare. Mitt hår blev mörkare samt att det verkar som om chokladfärgen är dominerande för jag blev chokladbrun. ...
  #tävling
  gillar
  • simone
   för 6 månader sedan
   Kan denna bli fin i mitt hår ?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 6 månader sedan
   Hej Simone! Ja det tror jag absolut att den kan bli.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  8.65

  Bra hårfärg som inte sliter på håret. Använder 8.65 en varm blond med choklad ton. Passar mina gröna ögon och min hudtyp (blir lätt brun). Rekommenderar 😊
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Färga håret och få bort gröna toner

  Hej,
  Jag har rätt ljusblond hårfärg i dagsläget, men trots vattenfilter och att jag provat askorbinsyra/djuprengörande schampo återkommer de gröna tonerna efter endast några tvättar. Det blir alldeles för dyrt att gå till frisören och färga/slinga över var 2a/3e vecka. Kan ni rekommendera någon hårfärg som ger mig lite mellanblond/ljuuusbrun färg med varmare toner i som håller borta det gröna? Tyckte 8-65 såg fin ut, men vet ej om det blir bra. Har lite mörkare råttfärgat hår som går liite åt varmt, i botten som är min naturliga
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 6 månader sedan
   Hej Sofia! Beklagar att du fått vänta på ditt svar. 8-65 kan absolut vara ett alternativ. Den är väldigt varm men eftersom du har gröna nyanser i håret så bör den inte bli fullt lika varm.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Vitt till ljusbrunt/ mörkblont

  Hej, jag har just nu blekt nästan vitt hår. Vill gå tillbaka till min naturliga färg som är mörkblond/ ljusbrun vad ska jag använda för typ av färg då?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 18 månader sedan
   Hej! Oftast är en naturlig färg i det ljushetsläget så önskar du får det så likt din egen som möjligt så är mitt tips 8-4 en mörkblond beige färg. För om du är så pass blond så kan du ej lägga på en för kall färg direkt då det kan slå i grönt men denna har lite nyans i sig så det bör ej göra det med den jag tipsade om.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 21 månader sedan

  fråga om pris

  Hej min fråga är om är priset 149kr gillar hela kit eller bara hår färg?
  tach för hand
  gillar
  • charlotte
   för 17 månader sedan
   Hej är detta en intensivtoning eller färg?
   gillar
  • anna
   för 17 månader sedan
   Hej Charlotte. Detta är en intensivtoning. Önskar dig en fortsatt fin dag.
   gillar
  • my
   för 5 månader sedan
   Hej
   Är denna nyansen mer åt det blonda eller det bruna? Blir lite förvirrande med ”ljusblond” och ”choklad” i samma beskrivning ;)
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018