Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Igora Vibrance 9-1 Extra Ljusblond Cendré

4 Betyg
127:20Rek. pris 229:-40

Igora Vibrance: En intensiv och sprakande färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak ochger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och överlägsen gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar färgbehandlingen, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende påhårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd hanskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållethar blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder färgen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som intenyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera IgoraVibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrs hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillsräckligt ,häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skakakraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponeramed bc Color Save Shampoo.

Schwarzkopf Professional

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 4 betyg
1
0
0
1
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Perfektion 9-1

  Blekte mitt hår, ofärgat sedan innan.. la tyvärr pengar på fudge silver shampoo, för att dämpa det gula, och det är kanske det sämsta silver shampoot jag någonsin testat men så köpte jag Igora Vibrance 9-1 och allt det gula är borta, hela mitt hår är platina/silver/vitt inte randigt utan en blandning av alla tre- helt magiskt fint! (Icy-vanilla-blond) rekomenderas om du som jag lyckats med din hemmablekning ;-)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Blek?

  Är detta en toning? Är det lite askig färg? Räknas det som blekning och sliter det som en blekning?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Anna! Detta är en askig toning och inte en blekning.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Bra produkt som gör stor skillnad

  Bleker utväxten och använder denna efteråt för att få en levande färg i håret och ta bort den gula hemmablekningsfärgen. 2 st kit i varje förpackning är ett +
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Blir håret ljusare?

  Blir håret ljusare av färgen? Har balayage och vill tona det ljusa i topparna utan att mitt bruna hår lyfter och förstör balayagen.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 månader sedan
   Hej Frida! Då detta är en toning så ljusar den endast upp ofärgat hår 1-2 steg men var ändå försiktig vid övergången.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Angående Schwarzkopf igora vibrance 9-1

  Jag blonderade mitt hår med ett katastrofalt resultat. Jag har nu flera olika nyanser i mitt hår, allt ifrån platinablont i tinningarna till, guldigt ljusblont, till guldigt mörkare blont i nackhåret. Men längderna är fina i en kall ljusblond nyans.
  Jag söker en färg eller toning som jag kan ha i de delar av håret där det har blivit för guldigt utan att det platina blonda håret blir ljusare (eller grått). Tror ni att Schwarzkopf igora vibrance 9-1 kan vara bra? Jag har egentligen ingenting emot om jag skulle råka få lite mörkare nyans i hårbotten så länge det guldiga försvinner. Om ni tror att en annan nyans eller produkt kan hjälpa mig är jag öppen för förslag :-)
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 5 månader sedan
   Hej Michaela! Denna kan absolut hjälpa mot de gula partierna men kanske inte kan ge dig ett helt jämnt resultat om det är stor skillnad på ljugetslägena mellan det ljusaste och det mörkaste.
   gillar
  • michaela nathalie
   för 5 månader sedan
   Det gör inget. Men finns det någon risk att mitt misslyckade hår blir ljusare? Vissa delar är som jag nämnde väldigt ljusa, riskerar de delarna att bli grå?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 5 månader sedan
   Hej Michela! De ljusa delarna kommer att bli askiga om du lägger på denna.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Varma längder

  Hej lyko!
  Jag har sedan långt tillbaka blekta toppar, utväxten är ljus askblond så topparna ser gula ut i jämförelse.. har provat silverschampoo o färginpackning från Maria nila men ser ingen märkvärd skillnad, tror ni att denna produkt hade kunna göra något eller rekommenderar ni något annat?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 5 månader sedan
   Hej Cassandra! Denna bör göra topparna kallare. Tänk dock noga på hur du lägger vid övergången från utväxten till topparna.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018