Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Igora Vibrance 9½-1 Platinablond Cendré

24 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Igora Vibrance: En intensiv och sprakande färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak ochger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och överlägsen gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar färgbehandlingen, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende påhårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd hanskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållethar blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder färgen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som intenyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera IgoraVibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrs hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillsräckligt ,häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skakakraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponeramed bc Color Save Shampoo.

1 användarbild
Schwarzkopf Professional

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Igora Vibrance 9½-1 Platinablond Cendré
Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
Pris för allt
438:-

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Igora Vibrance 9½-1 Platinablond Cendré
Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml
Fudge Clean Blonde Shampoo + Conditioner
Pris för allt
637:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Dämpar gula toner

  En av mina favorit toningar att använda mellan frisörbesöken! Det dämpar gula toner och ger håret en uppfräschning. Som ni ser på bilden är mitt hår ljusare i topparna och kan lätt slå över till ljusgult. Biter inte riktigt på orangea toner (vilket inte är meningen heller, dock bra att veta) men hjälper definitivt till att jämna ut hårfärgen! #lyko
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  9½-1 PLATINABLOND CENDRÉ

  Hej, jag skulle vilja få kallare ton i mitt hår då det skiftar lite i orange/gult. Skulle denna toning hjälpa mitt hår eller har jag för "mörk" blond färg?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Isabell! Denna toning kommer att hjälpa och tona ner det gula och orange en del men inte helt då det ät lite för mörkt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  9½-1

  Hej! Om man använder färgen 9½-1 på slingat hår som är lite gulaktigt, dämpas då detta eller är det risk att det slår över i grön ton?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Gabriella! Denna neutraliserar gula nyanser och ger en fin kall färg. Är man väldigt ljus på vissa ställen så kan den dra lite åt lila/blå tonen men det försvinner vid nästa tvätt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Igora vibrance 9.5-1

  Jag ska idag lägga i denna färg igora vibrance 9.5-1, jag är i nuläget blonderad sedan innan, men hur fungerar denna på icke blekt/blonderat hår? Tänkte att om de fungerar bra så vore de toppen att kunna göra utväxtbehandling me en sån
  Mild färg, ljusar den upp något? Är cendréfärg normalt.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Malin! Denna kan ljusa upp ofärgat hår cirka ett steg och även om den är kall egentligen så blir den något varmare när den ljusar upp håret.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Naturligt grå

  Hej. Har låtit min naturliga hårfärg komma fram. Är fisgrå med lite silverstänk. Vill ha mer åt gråsilver. Vad rekommenderar ni ?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  ?

  Hur bra tar denna färg, 9 1/2-1, på mörkgult och typ morots-färgat hår? Har blekt från svart och undrar hur pass ljust mitt hår måste vara för att denna ska ge resultat
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 månader sedan
   Hej Frida! Denna toning kommer att ge ett kallare resultat men kommer absolut inte att bli som bilden ovan. Då bör man vara blond men något gula pigment bara.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018