Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Igora Vibrance 9½-1 Platinablond Cendré

25 Betyg
159:-Rek. pris 229:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Igora Vibrance: En intensiv och sprakande färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak ochger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och överlägsen gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar färgbehandlingen, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende påhårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd hanskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållethar blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder färgen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som intenyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera IgoraVibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrs hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillsräckligt ,häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skakakraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponeramed bc Color Save Shampoo.

2 användarbilder
Schwarzkopf Professional

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Igora Vibrance 9½-1 Platinablond Cendré
Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
Pris för allt
438:-

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Igora Vibrance 9½-1 Platinablond Cendré
Maria Nila Pearl Silver 300ml
Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml
Pris för allt
607:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 25 betyg
5
4
2
6
8
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Bästa produkten jag testat

  Hade en väldigt blekt hår innan,men ingen fin färg alls,gulaktigt och dassigt efter silverschampoon mm.
  Har varit svarthårig i 7 år och blev blond hemma på ca 1,5 månad.
  Jag var skeptisk till denna färg (platina blond) men verkligen över mina förväntningar. Fick en kall gråaktig ton som är super fin!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Skulle den fungera för mig?

  Har en färgad balayage med en del naturlig utväxt. Den nedre delen har en del kalla slingor men även mycket varma slingor medan den övre delen är mestadels varm. Skulle denna funka på mitt hår för att dämpa det varma och få en kallare ton överlag på håret eller har ni någon annan toning att rekomendera?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Evelina! Denna toning bör ge dig en kallare nyans överlag men extra kall nere i längderna.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Blanda!?

  Kan jag blanda denna med damma märke mem extra ljusblond cendré!? Kan inte välja vilken som blir bäst!!eller blir det risk att det blir konstig färg och mitt blekta hår då går över i grön nyans ! Alltså om jag bleker innan och är lite sådär gul blond som man ju blir då!
  gillar
  • malin
   för 1 månad sedan
   Samma men
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej Malin. Ja, det går bra att blanda färger som kommer från samma märke och serie.

   Det enda som skiljer dessa två nyanser är att 9½-1 Platinablond Cendré är ett halvt steg ljusare än 9-1 Extra Ljusblond Cendré. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Bleka eller Vad?

  Jag har haft blonderat hår i flera år, men gick för en månad sedan till frisören och bad dem behålla min naturliga hårfärg (som jag sparat länge) men få det smälta in i längderna. Min naturliga hårfärg är ganska ljus, askblond på gränsen till grå.

  Det resulterade i att de färgade min utväxt brunt, halva håret. Det bruna blektes på en vecka till rött. Resten blekt. Så nu har jag både blond, brunrött OCH askblond hårfärg (inte hunnit växa så långt än).
  Skulle vilja vara redo med en behandling när utväxten kommit fram. Funkar än så länge, men inte länge till.
  Betalade flera tusen och är lite ledsen.

  Vet inte om man kan dämpa ner bara utväxten till ask eller om jag borde bleka hela håret?
  Rädd för att få orange hjässa och bleka längder.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Anna! Vad tråkigt att det inte blev som du önskade. Mitt tips är att använda en väldigt askig toning som har samma ljushetsläge som den toningen du har nu för att få en kallare nyans men inte behöva bli så mycket mörkare.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Få bort guldiga och varma toner

  Jag tänkte kolla om denna toning skulle kunna göra mitt hår kallt dvs att få bort mina guldiga och varma toner från mina blekta längder? Eller finns det nån annan produkt som ni skulle rekommendera
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Amanda. Ja, denna toning kommer att göra att dina längder får en kallare nyans. Men du kommer inte att kunna få nyansen på produktens bild, då dina längder har en för mörk nyans just nu. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Bli ljus och askig

  Hej kommer det här ta bort mina varma pigment? Ska jag välja den här eller den som heter 9.1? Vissa slingor är lite guldiga, några är liite varmare och så har jag helt blonda slingor. Min botten är färgad två gånger så den är en kall 5a eller 4a, då kommer den väl inte bli varmare av färgen?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Hej Izabella. Du ställer en något knepig fråga. Det kan bli svårt att behandla de varma pigmenten i slingorna utan att påverka de slingor som du idag är nöjd med. Har du testat silverschampo någon gång, eller kanske ännu hellre ett blått schampo, ex Fanola No Orange som jobbar mot röda pigment. Kanske det vore ett bättre första försök. Kika på länken nedan. Observera att schampot är kraftigt pigmenterat så i början kan man med fördel blanda ut det med vanligt schampo för att vara säker på att man inte får mer effekt än man önskar. Tips! På Youtube finns det många inspirerande videoklipp som visar vilket resultat andra användare fått med samma produkt.
   https://www.lyko.se/fanola/fanola-no-orangeshampoo-350ml
   gillar
  • izabella
   för 3 månader sedan
   Har provat båda... kommer inte håret bli något ljusare/askigare av toningen?
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Håret bör absolut få en kallare nyans. Om du beslutar dig för att testa denna så rekommenderar jag att du testar på en liten slinga av underhåret först, för att säkerställa att resultatet blir som önskat.

   (Något att tänka på är att "kallt på kallt" lätt kan gå åt grönt.)

   Rättelse: Ser att jag i svaret ovan skrivit "röda pigment"... Det skall naturligtvis stå orangea pigment. :)
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018