Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 4 månader sedan

  Detta är en hårFÄRG

  Nej en produkt kan inte både vara en toning och en hårfärg. Jag beställde denna i god tro då den kallades för intensivtoning/lättfärg. När den kom hem upptäckte jag att det var lika delar färg som väteperoxid dvs 1+1. Toning har den dubbla mängden väteperoxid 1+2. Tänkte att den måste ju ha en låg väteperoxid procentmässigt med tanke på er beskrivning. Har väldigt känsligt hår som jag äntligen lyckats få långt kan jag tillägga. Mitt hår känns alltid bättre kvalitetsmässigt efter en toning. Efter att ha använt denna är mitt hår mycket sämre när det kommer till kvaliten. Kommer få klippa av en bra bit och köpa en intensivtoning istället. Skriv att detta är en FÄRG så blir det färre missförstånd. Denna är stark och min hårbotten sved och gör det än. Sååå viktigt att kunna sina produkter och ge rätt beskrivning eftersom procenhalten inte står på paketet. Gör detta och ni hjälper många kunder som liksom mig har en känslig hårbotten och hår.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Jennifer! Det var tråkigt att höra. Detta är endast en intensiv toning och har en låg väteperoxid. Så det var konstigt att ditt hår reagerade så. Hoppas det går att ordna med vårdande produkter så att du slipper klippa av så mycket.
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 1-0 Svart

1 Betyg
159:-Rek. pris 225:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Intensivtoning/lättfärg med en formula som stabiliserar och kontrollerar hårets inre fuktnivå under färgprocessen samt skyddar mot avbrutna hårstrån. Den ammoniak- och alkoholfria ’liquid to gel’-formulan är fantastiskt mjuk, lätt att blanda, applicera och skölja ur. Formulan är berikad med vitamin B3 och B5 som skyddar och jämnar ut hårytan och ger stålande och livfulla färgresultat.

Användningsområden:
Strålande, uttrycksfulla modetoner.
Intensiva naturnyanser.
Gråhårsutjämning upp till 70% för Natur Extra-nyanser (-00), upp till 50% för Natur- och Modenyanser.
Pastelltoner och glans på blonderat och slingat hår. Glansbehandling för ofärgat eller färgat hår med 0-00 Clear.

1. Förberedelse
Använd alltid lämpliga skyddshandskar (medföljer i kitet).
Applicera på torrt hår.
Innehållet räcker till 1 applicering beroende på hårets längd. – Skruva av korken på applikatorflaskan.
– Häll i hela färgflaskans innehåll i applikatorflaskan.
– Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn och smidig färgblandning.
– Skruva av spetsen på applikatorflaskan och börja genast att applicera.

2. Applicering
a) Om det är första gången du använder färgen: Applicera färgblandningen direkt från applikatorflaskan jämnt från rot till topp och kamma igenom.
Verkningstid: 10-20 minuter beroende på önskad färgintensitet. Längre verkningstid ger mer intensiv färg och bättre gråhårstäckning.
b) Utväxtfärgning: Applicera först färgblandningen endast på utväxten och låt verka 10-15 minuter. Applicera sedan i längder och på toppar och låt verka ytterligare 5-10 minuter.

För fint hår: applicera alltid färgen vid hårfästet runt ansiktet och nacken sist.

3. Efterbehandling När verkningstiden är slut, skölj noga ur och schamponera med till exempel BC Bonacure Color Freeze Rich Micellar Shampoo. Läs bruksanvisningen i kitet noggrant innan färgning.

Köps ofta tillsammans

388:-
547:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019