1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 5 betyg
0
0
1
2
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Igora

  Hej, jag lättade efter permanent hårfärg mörkblond, på bilden var det gamla vanliga packning. Nu när jag har fått min beställning det är ny förpackning. Jag undrar nu är det permanent hårfärg eller bara toningen
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Tack för svaret. När jag lättade på nätet Igora permanent hårfärg, då kom fram bild på en tub, permanent hårfärg, Lyko.se. Jag bara klickade på bild, och beställde. Mitt fel att har missat kolla noggrann därför att jag har köpt här permanent hårfärg färg flera gånger. Trevlig helg 😊
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Ask brunt käll

  Hej jeg söger ask brunt färge i koldt färge utan orange eller röd pigment hvilken kan du anbefalda?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Sarah🌸 Det är endast en toning så den tvättas ut successivt men är såklart svårt att svara på exakt hur ditt hår kommer att bli.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Hårtoning

  Hej! Om jag tidigare haft schwartzkopf Igora vibrance
  4-65 2pack (finns inte idag) Vad väljer jag idag?
  Mvh Kerstin
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Ingredienser

  Hej,
  När jag köpte denna, stod det en bild på den gamla förpackningen på Lykos sidan. Jag fick den nya varianten och blev väldigt besviken för denna nya varianten räcker bara en gång. är ingredienserna det samma som i den gamla formulan...??
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Mabel! Det stämmer att vi endast har den nya nu och att fomulan är uppdaterad. Det är endast en flaska av varje men det är mer än det var i en flaska i gamla förpackningen. Man kan blanda färgen separat om man önskar dela upp den på två omgångar.
   1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Igora Vibrance toning 6-0

  Bästa toning jag testat! Har använt denna nu i över 20 år. Började med 6-66 för att få håret lite guld-rödaktigt, men nu när jag är mer vit-grå är jag mer försiktig och håller mig till naturfärger. Mörkblond ser helt naturlig ut på mig och håret få riktigt fin lyster. Prövar andra märken ibland för att hitta nåt billigare alternativ, men hittills har jag alltid återvänt till denna. Nya formulan är visserligen ännu dyrare än den gamla, men i gengäld så mycket lättare att blanda och fördela över håret.
  Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 6-0 Mörkblond

5 Betyg
159:-Rek. pris 225:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Intensivtoning/lättfärg med en formula som stabiliserar och kontrollerar hårets inre fuktnivå under färgprocessen samt skyddar mot avbrutna hårstrån. Den ammoniak- och alkoholfria ’liquid to gel’-formulan är fantastiskt mjuk, lätt att blanda, applicera och skölja ur. Formulan är berikad med vitamin B3 och B5 som skyddar och jämnar ut hårytan och ger stålande och livfulla färgresultat.

Användningsområden:
Strålande, uttrycksfulla modetoner.
Intensiva naturnyanser.
Gråhårsutjämning upp till 70% för Natur Extra-nyanser (-00), upp till 50% för Natur- och Modenyanser.
Pastelltoner och glans på blonderat och slingat hår. Glansbehandling för ofärgat eller färgat hår med 0-00 Clear.

1. Förberedelse
Använd alltid lämpliga skyddshandskar (medföljer i kitet).
Applicera på torrt hår.
Innehållet räcker till 1 applicering beroende på hårets längd. – Skruva av korken på applikatorflaskan.
– Häll i hela färgflaskans innehåll i applikatorflaskan.
– Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn och smidig färgblandning.
– Skruva av spetsen på applikatorflaskan och börja genast att applicera.

2. Applicering
a) Om det är första gången du använder färgen: Applicera färgblandningen direkt från applikatorflaskan jämnt från rot till topp och kamma igenom.
Verkningstid: 10-20 minuter beroende på önskad färgintensitet. Längre verkningstid ger mer intensiv färg och bättre gråhårstäckning.
b) Utväxtfärgning: Applicera först färgblandningen endast på utväxten och låt verka 10-15 minuter. Applicera sedan i längder och på toppar och låt verka ytterligare 5-10 minuter.

För fint hår: applicera alltid färgen vid hårfästet runt ansiktet och nacken sist.

3. Efterbehandling När verkningstiden är slut, skölj noga ur och schamponera med till exempel BC Bonacure Color Freeze Rich Micellar Shampoo. Läs bruksanvisningen i kitet noggrant innan färgning.

Köps ofta tillsammans

228:-
407:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter