Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 4 betyg
1
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Butik & Salong
  för 6 månader sedan

  Tips!

  Den här toningen funkar perfekt för att dämpa ned toner som skiftar i koppar/orange, då den innehåller ask! Har man gula toner i håret kommer håret att skifta i grönt, eftersom att blå + gul = grön. Att tänka på är också att ett blekt hår kommer dra åt sig mycket av pigmenten då håret är poröst (eller egentligen alla porösa/torra hår överhuvudtaget), så för att dämpa ned gula toner ska man leta efter en toning med violetta pigment :)

  Vi brukar också rekommendera att man flera gånger under verkningstiden kikar på hur håret ser ut, då kan man lättare bedöma hur länge toningen bör sitta i utifrån det resultatet man vill ha. Ett hår kanske behöver låta toningen sitta i 20 min, medan ett annat hår bara kan låta toningen sitta i 5 min. Detta är för att håret ej ska slå över i grönt, men självklart går det aldrig att garantera ett resultat med hemmatoning. Alla hår tar upp produkter olika! :)
  4 gillar
 • för 3 månader sedan

  Blekt håret

  Hey! Blekt bort min bruna utväxt och detta är så de ser ut nu. Tror ni den hjälper att tabort gula/orangea? Som ni ser är mina toppar ljusa
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Agnes!
   Det kan hjälpa att ta bort de gula i botten, däremot finns en risk att längderna blir gröna om du har färgen där. Jag skulle nog rekommendera att du går till en frisör och får hjälp :)
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  Grönt hår

  Blev rekommenderad denna i butik (istället för Revlon young color excel 8.12 som jag använt tidigare med perfekt kallt resultat). Lade toningen i min balayage och blev helt grön i längderna. Hade väldigt varma slingor och kunde inte i förväg ana att toningen skulle ge detta resultat. Väldigt besviken och kommer absolut inte att köpa igen.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Linnea! Vad tråkigt att höra. som tur är så är det endast en toning så den tvättas ut successivt och man kan påskynda processen med ett djuprengörande shampo. Vi kan dessvärre aldrig utlova hur ett resultat blir med färger och toningar men det låter konstigt att den slagit över i grönt. Jag rekommenderar dig att gå tillbaka till butiken och prata med dem samt via upp ditt hår.
   Gilla
 • för 9 månader sedan

  Hej

  Ljusar den här färgen upp håret något?

  Jag är ute efter en beige/askigfärg hur reagerar den på ett ofärgathår som är råttfärg? Blir det mörkare/ljusare?

  Hur reagerar färgen på ett väldigt ljust blonderat hår?

  Med vänlig hälsning, Sofia
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Sofia! Denna kan ljusa upp ett ofärgat hår cirka 1 steg om man är mörkare än denna. Hur då färgen blir är svårt att svara på dock blir den något varmare i nyansen om den ljusar upp ett mörkare hår. På ett ljust hår blir den mörk blond med väldigt askig nyans. Kan då även slå lite i blått eller grönt då den är så kall.
   Gilla
 • för 9 månader sedan

  SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 8-11 LJUSBLOND CENDRE EXTRA

  Hej. Om man vill vara ljusare ska den sitta i längre eller kortare tid? Helst hur mkt då?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Mirella! Okej jag förstår. Tyvärr så kan man inte ljusa upp ett redan färgat hår med en toning eller färg utan då måste man använda avfärgning eller blekning först.
   Gilla
 • för 10 månader sedan

  Kall färg

  Jag hade i denna i håret ca 12 minuter. Färgen är kall och dämpar gula toner bra. Den är dock rätt mörk för att vara en 8:a så vill man känna sig blond ska den nog bara sitta i några minuter. Hur som helst är jag nöjd med färgen.
  Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 8-11 Ljusblond cendre extra

4 Betyg
159:-Rek. pris 225:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Intensivtoning/lättfärg med en formula som stabiliserar och kontrollerar hårets inre fuktnivå under färgprocessen samt skyddar mot avbrutna hårstrån. Den ammoniak- och alkoholfria ’liquid to gel’-formulan är fantastiskt mjuk, lätt att blanda, applicera och skölja ur. Formulan är berikad med vitamin B3 och B5 som skyddar och jämnar ut hårytan och ger stålande och livfulla färgresultat.

Användningsområden:
Strålande, uttrycksfulla modetoner.
Intensiva naturnyanser.
Gråhårsutjämning upp till 70% för Natur Extra-nyanser (-00), upp till 50% för Natur- och Modenyanser.
Pastelltoner och glans på blonderat och slingat hår. Glansbehandling för ofärgat eller färgat hår med 0-00 Clear.

1. Förberedelse
Använd alltid lämpliga skyddshandskar (medföljer i kitet).
Applicera på torrt hår.
Innehållet räcker till 1 applicering beroende på hårets längd. – Skruva av korken på applikatorflaskan.
– Häll i hela färgflaskans innehåll i applikatorflaskan.
– Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn och smidig färgblandning.
– Skruva av spetsen på applikatorflaskan och börja genast att applicera.

2. Applicering
a) Om det är första gången du använder färgen: Applicera färgblandningen direkt från applikatorflaskan jämnt från rot till topp och kamma igenom.
Verkningstid: 10-20 minuter beroende på önskad färgintensitet. Längre verkningstid ger mer intensiv färg och bättre gråhårstäckning.
b) Utväxtfärgning: Applicera först färgblandningen endast på utväxten och låt verka 10-15 minuter. Applicera sedan i längder och på toppar och låt verka ytterligare 5-10 minuter.

För fint hår: applicera alltid färgen vid hårfästet runt ansiktet och nacken sist.

3. Efterbehandling När verkningstiden är slut, skölj noga ur och schamponera med till exempel BC Bonacure Color Freeze Rich Micellar Shampoo. Läs bruksanvisningen i kitet noggrant innan färgning.

Köps ofta tillsammans

318:-
477:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020