1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

1.9

Baserat på 12 betyg
8
0
2
1
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Nöjd med 7-0 Dark Blond!

  Täcker grått hår väl godkänt. Blir lite mörkare än ”mörk blond” men då den successivt tvättas ut så är det inget problem tycker jag. Blir fin färg med mycket glans. Jag kommer absolut köpa den fler ggr.

  Jag är mellanbrunett naturligt men har fått problem med mycket gråa hår. Tonat över blonderade varma slingor denna gång, gick bra.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  8-0

  Täckte grått hår ok.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Blev inte som tänkt med 7-1

  Jag färgade med 7-1 och tänkte att det skulle bli lite mörkare askblond än vad jag brukar ha när jag färgar med Revlons Colorsilk 70 medium ash blonde som jag alltid får köpa från utlandet eftersom den inte finns i Sverige. Men mitt hår blev nästan svart och det var ju absolut inte vad jag tänkt mig.
  Jag vill absolut inte färga med någon produkt som där är ammoniak i och jag vill färga mig askblond typ medium eller lite ljusare, för att inte utväxten ska bli så markant till mitt gråa hår. En färg som ligger när grått hår men som ändå ger håret färg så det inte ser så grått och trist ut. Men som sagt, nu är mitt hår nästan svart och ja, jag hade i färgningen 20 min, men tycker ändå det är rätt stor skillnad på mörk askblond och svart. Men jag tycker att produkten är bra för övrigt och känner att det gäller bara för mig att hitta rätt färg till mig.
  Nu vill jag bli av med den här hemska svarta färgen så fort som möjligt och undrar, hur länge måste jag vänta innan jag kan färga om mitt hår?
  Jag såg det ni skrivit om ett schampo som hjälper till att ta bort färg fortare, men jag är mycket försiktig med schampo, för mitt är ganska sprött.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  VARNING FÖR BLÅTT HÅR

  KÖP ALDRIG DENNA HÅRFÄRG, mitt hår är helt förstört, blått!!!! Värsta jag varit med om. SÄMST
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Varning!

  Jag fick som många andra turkost hår av den här produkten!
  Gilla

Schwarzkopf Professional
Tone Supreme
9-1 Ashy Light Blond

12 Betyg
99:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Tone Supreme är en gradvis toning för ett naturligt vackert resultat. Den milda färgcreamen utan ammoniak färgar gradvis grått hår på bara 15-20 minuter.

Personligt färgresultat gradvist med en toning: För intensivare nyans, låt verka i 20 minuter. Mindre intensiv nyans, låt verka endast 15 minuter.

Medföljer silikonfri conditioner med Mineral-collagen complex som stärker håret och gör det lättare att styla.

142,5 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019