How To

Tips 1:
Vill du definitivt att ditt blonda hår skall se naturligt och friskt ut? När du har blont hår bör du ta hänsyn till din hudton och hårton för att avgöra om du vill gå för en varm eller kall nyans av blont. Blonde blonderingskit är perfekt om du vill gå någon eller några nyanser blondare hemma. OmegaPlex-tekniken i Blonde tar hand om ditt hår under blekningsprocessen och skyddar håret mot skada och slitage.

 

Tips 2:
Gör solens strålar att ditt hår får en röd eller gulaktig ton? Om så är fallet måste de röda och gula pigmenten avlägsnas från håret. Annars kan de ge ditt ljusa, blonda hår en gul kontrast. En ny speciell färgbehandling har utvecklats för ursprungligen rödaktigt hår. De hjälper till att neutralisera den oönskade gula tonen. Om ditt hår börjar få en gulaktig ton kan du alltid korrigera den med Blonde Anti-Yellow Spray – applicera i ditt hår och det ger dig en kall blond nyans.

 

Tips 3:
Är du redan blond och vill bli lite ljusare? S1 Blondespray från Blonde kan vara den perfekta lösningen för dig. Produkten gör så att ditt hår ljusnar gradvis efter varje applikation, utan att skada håret.

 

Tips 4:
Tycker du inte om synliga utväxter och inte vill bleka ditt hår för ofta? Då är ”blonette”-trenden ett bra val för dig. Istället för att blondera hela håret, applicera den på vissa ställen i ditt bruna hår för att få en naturlig nyans. Denna teknik liknar Balayage och du kan göra det hemma, genom att använda Blonde Slingor med en speciell tunn applikation, perfekt för slingor.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter