17 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 73 betyg
13
7
9
14
30
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Nöjd

  2 omgångar med denna produkten tog mig från mörkröd till blond. En av de bästa blekingar jag använt.
  13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 39 månader sedan

  Kass!

  Detta va tidigare bästa produkterna! Har schwartzkopf köpt upp märket för att försämra det så att de kan sälja mer av sina "egna" produkter?!!! För att sen kunna lägga ner det?

  Fruktansvärt besviken! varning!!! Köp inte dessa!
  8 gillar
  • för 7 månader sedan
   att blanda ut med kokosolja och/eller balsam gör även att blekningen inte bleker lika mycket heller! kan vara bra att veta :)
   4 gillar
 • när kommer produkten in igen?

  När tror ni produkten kommer in igen ?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Håret blev rosa

  Hej, blekte mitt hår för någon vecka sen och har använt silverinpackning under veckan, idag färgade jag återigen håret med denna färg och då blev det rosa istället för helt blont. Hur kan jag fixa detta?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Emil✨ Oj det lät verkligen hel konstigt! Återkom gärna med en bild på ditt hår innan och efter så skall jag hjälpa dig👍
   Gilla
 • Blekning

  Hej, mitt hår är inte samma färg hela håret. För ett år sedan en kvinna färgade mitt hår och jag tror att hon gjorde blekning men inte till hela håret bara uppe och nere men i mitten av håret är det mörk brun. Jag färgade många gånger för att bli en färg men ljusen stannar kvar! Rekommenderar du att jag gör blekning till hela håret eller slingor? Och vilken hårfärgen? min äkta hår är det mörkt brun och just nu är ljus brun.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej🌸 Det ser ut som att du tidigare blekt slingor. Så du kan göra som du vill om du vill bleka hela håret eller göra slingor igen👍
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa

  Jag har alltid använt denna när jag bleker mitt mörkbruna Iranier hår. (107 silverblond)
  Jag bleker det 2 ggr för att få bästa resultat.
  Jag är nästintill rakad just nu så för mig är det enkelt. Men har även blekt det när det varit längre. Viktiga är att du börjar i topparna först och rötterna sist då det bleker fortare pga av värmen från huvudet.
  Jag tar alltid plastfolie runt huvudet och sen en handduk som legat på ett element/handdukstork och blivit varm. Då blir det bäst resultat. Har du längre hår så rekommenderar jag 2 förpackningar.
  #tävling
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  undrande kund

  Hej! Jag har länge använt den här till att bleka utväxten. Nu är det snart dags att igen men blir lite orolig då förpackningen jag fick hem ser annorlunda ut. Är det bara förpackningsbyte eller är ingredienserna också ändrade?
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   okej. Tack :)
   Gilla

Schwarzkopf
MOOD
Blonde Hårfärg 107 Silverblond

73 Betyg
45:50Ord. pris 65:-30

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

MOOD Palette har sedan slutet av 1970-talet utvecklat hårfärger och blonderingar som ger en naturlig färg och lyster till skandinaviskt hår.

De populära färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och skimrande resultat!

MOOD Palette Silverblond ger ditt hår en vacker blond nyans med inslag av silver som bleker upp till 7 nyanser. Blonderingen innehåller anti-yellow efterbehandling som hjälper till att neutralisera gula skiftningar. Denna nyans är avsedd för delvis grått hår.

Om du har hår längre än till hakan, rekommenderar vi att du använder 2 förpackningar.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1354-101-0107

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter