29 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 48 betyg
6
4
6
5
27
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  4 ljus askblond mood

  La i denna färg i mitt hår för att få bort oönskade nyanser, tycker den blev superfin, bortsett från att jag gillar att va mörkhårig. Men tänker att jag lägger en för och efter bild då de kan önskas från andra som vill klicka hem den men är osäker på hur den blir. Den med gul orangea toner är för bilden.
  18 gillar
  • för 4 månader sedan
   Tack så mycket! Allt beror ju i stort sätt på hur slitet håret är och vilket utgångsläge man går i från, i mitt fall upplevde jag inte det som mörkare utan snarare tvärtom ljusare faktiskt! Och hade i färgen i håret i ca 20 minuter
   1 gillar
 • Gula toner

  Hej, har fått lite gula toner när jag slingade håret. Kan jag använda mig av MOOD ljus askblond för att fixa nyansen lite? Ljusår den även upp min naturliga hårfärg eller färgar den endast det blonda?

  Tack på förhand
  Lina
  Gilla
 • brunsvart

  efter ett år med ett annat märke som verkligen inte varit något att ha, är jag så vansinnigt nöjd med att ha återgått till Schwarzkopf MOOD, brunsvart. håret blir mjukt och gosigt efteråt, och dessutom är färgen att dö för. för mig funkar det här skitbra, och jag kunde inte vara mer nöjd. lättanvänt, bra färg, täcker gråa hår.. what else could i ask for, liksom!? :)

  #tävling
  Gilla
 • Fråga

  Hej! Jag har blont hår naturligt med lite gula toner, skulle denna funka bra på mig och hur skulle resultatet att bli?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hejsan Frida!✨ Det är supersvårt att säga på förhand vilket resultat du kommer få på just ditt hår, men generellt kan man säga att man behöver ha superljust hår för att en så här ljus hårfärg ska ge resultat🌈 Om du vill ha mer råd utefter din egen hårfärg kan du maila oss med bilder på ditt hår till fraga@lyko.se 😊👍
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Mörk Guldblond som utgått.

  Hej!
  Har ni förslag på liknande hårfärg?
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Tack!
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hjälp!

  Hej har använt färg 8, mitt hår fick lite röda toner efter färgningen och blev lite för mörkt för mig.
  Skulle en askblond göra någon skillnad vill helst ha lite ljusare och kallare, hur ska jag göra?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hmm det är lite svårt att svara på så här på rak arm när jag inte kan se hur resultatet blev och vilka undertoner du hade sedan innan🤔 Men du kan tyvärr aldrig färga ett hår ljusare, så det bästa att göra nu skulle nog troligtvis vara att göra en avfärgning för att få bort de varma helt.

   För att få bästa råd och tips skulle jag rekommendera att du kikar in hos en frisör och hör efter vad de tror är bäst i detta läge för att också inte skada håret allt för mycket och nå ditt önskade resultat🙏🏼💛
   Gilla

Schwarzkopf
MOOD
Hårfärg 35 Kash mirbrun

48 Betyg
33:81Rek. pris 69:-50
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Permanent hårfärg med det unika komplexet mulitechnology, för naturlig färg och glans. Färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och glansigt resultat. Täcker även grått hår.

Innehåller:
Färggel, 45ml
Blandningscreme, 45ml
Efterbehandling, 15ml
Plasthandskar
Bruksanvisning

Köps ofta tillsammans

72:81
357:81

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter