Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Blonde 10.21 Icy Vanilla

Bli först med att betygsätta produkten
119:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
När du vill ha en trendigt blond nyans till ditt hår. Schwarzkopf Frosted Blondes - 10.21 Icy Vanilla, har en smart 2-i-1 färg, den både bleker håret upp till 4 nyanser och färgar in med ett frostigt pastellpigment. Den avancerade formulan aktiveras med olja och gör håret följsamt, mjukt och fullt av glans.
 • Bleker upp till 4 nyanser
 • Färgar in pastellpigment
 • Olja gör håret mjukt


143ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Brunt hår?

  Hej, funkar denna hårfärgen om man hat naturligt brunt hår eller är det för att göra håret ljusare för de som redan är bloda?
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 veckor sedan
   Hej Svea.
   Denna bleker ett hår, vare sig det redan är blont eller mörkare :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hej!

  Hur blir den här på mitt hår ?
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Hej Anne.
   Denna bleker upp till fyra steg, så ditt hår kommer att ljusas upp en aning. Innan du bleker är bra att se hårets kvalitet och att det klarar av en till blekning.
   gillar
  • anne
   för 3 månader sedan
   Hej igen! Chattade med en här på lyko. Han sa ja skulle blanda ut med vitt schampo med fudge o vitt balsam med fudge . Ja gjorde så och det funkade jättebra. Mitt hår klarar inte av fler Blekningar. Här är bild före och efter. 👍👏
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • ljusblond??

  Har mellanblont hår, dirty blonde, (skulle säga nivå 7 eller 8) men är väldigt sugen på att ljusa upp det till nivå 10. Då mitt hår redan är ganska ljust och just nu lite solblekt tänkte jag att det kanske skulle fungera att bli ljusblond med 10.21 då den bleker upp till 4 nyanser. Min fråga då är ifall det är lätt att håret blir väldigt gult/orange istället för en fin vaniljblond färg av den här blekningen eftersom att den inte är så stark?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 månader sedan
   Hej Linnéa. Då det står att den skall ha en "anti-yellow effekt" bör det inte bli så som du beskriver. Frågan är dock om den klarar av att ljusa upp så mycket som du önskar... Är du så pass mörk som en 7:a eller 8:a så skall du nog inte räkna med att komma upp i en 10:a. Jag rekommenderar dig att låta en frisör titta på ditt hår och därmed lättare kunna ge dig korrekta tips om vad du bör göra för att uppnå önskat resultat. Väljer du att färga/bleka hemma så testa först på en mindre slinga av underhåret för att säkerställa att du får det resultat du önskar, innan du applicerar i hela håret. Följ alltid medföljande instruktioner noggrant. Lycka till!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018