2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.7

Baserat på 3 betyg
1
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Inte vad jag förväntade mig.

  Håret känns som wellpapp efter färgning. Även efter ett par tvättar med bra conditioner, provade även bara balsammen ändå kändes det plastigt eller wellpapp. När det torkar känns det väldigt torrt om man inte haft något återfuktande/mjukgörande i.
  Inte alls så stor skillnad eller blekning jag trott från beskrivande bild exempel. Märks knappt alls tyvärr även efter kört på längsta rekommenderade. Köpte en till och hade i men det gjorde ingen skillnad på färgen så tar det som att detta är max. Tyvärr väldigt nära min naturliga färg så bara de hår som varit lite mer åt röda hållet har blivit lite mer ljust orange.
  Så istället för lite olika nyaser i håret blev allt lite mer likadat. Tyvärr var det soligt när jag tid före bild men mulet med lampa när jag tog efter så inte så bra ljus. Ser blekare ut på bilden än vad det är.
  Jag deltar som testpilot via Smartson/ Schwartzkopf/SYOSS och har köpt produkten till ett reducerat pris
  Gilla
 • för 13 månader sedan

  10.21 icy vanilla

  Hejsan!
  Färgade idag mitt hår med 10.21 Icy vanilla. Hade sen tidigare mellan blont hår med en lätt guldig ton. Håret blev något ljusare men inte så som önskat(hade ej i färgen lika länge som anvisningen sa) , samt att guldtonen satt kvar i rötter. Har ni något förslag på hur jag kan ljusa upp håret och få bort guldtonen utan att skada håret allt för mycket? Tror inte färger blir bra om jag endast använder silvershampoo eftersom det fortfarande är hyffsat mellan blont. Är tacksam för alla förslag! :) MVH Malin
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 13 månader sedan
   Hej Malin. För ljusare hår är det tyvärr blekning som gäller. Jag rekommenderar dig att gå till en frisör som får titta på ditt hår och därmed lättare kan ge dig korrekt tips om vad du bör göra för att uppnå önskat resultat. Frisören kan också lättare avgöra om ditt hår kommer att klara av ytterligare en blekning. Lycka till!
   1 gillar
 • för 13 månader sedan

  Brunt hår?

  Hej, funkar denna hårfärgen om man hat naturligt brunt hår eller är det för att göra håret ljusare för de som redan är bloda?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 13 månader sedan
   Hej Svea.
   Denna bleker ett hår, vare sig det redan är blont eller mörkare :)
   Gilla
 • för 17 månader sedan

  Hej!

  Hur blir den här på mitt hår ?
  2 gillar
  • för 17 månader sedan
   Hej igen! Chattade med en här på lyko. Han sa ja skulle blanda ut med vitt schampo med fudge o vitt balsam med fudge . Ja gjorde så och det funkade jättebra. Mitt hår klarar inte av fler Blekningar. Här är bild före och efter. 👍👏
   5 gillar
 • för 17 månader sedan

  ljusblond??

  Har mellanblont hår, dirty blonde, (skulle säga nivå 7 eller 8) men är väldigt sugen på att ljusa upp det till nivå 10. Då mitt hår redan är ganska ljust och just nu lite solblekt tänkte jag att det kanske skulle fungera att bli ljusblond med 10.21 då den bleker upp till 4 nyanser. Min fråga då är ifall det är lätt att håret blir väldigt gult/orange istället för en fin vaniljblond färg av den här blekningen eftersom att den inte är så stark?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 17 månader sedan
   Hej Linnéa. Då det står att den skall ha en "anti-yellow effekt" bör det inte bli så som du beskriver. Frågan är dock om den klarar av att ljusa upp så mycket som du önskar... Är du så pass mörk som en 7:a eller 8:a så skall du nog inte räkna med att komma upp i en 10:a. Jag rekommenderar dig att låta en frisör titta på ditt hår och därmed lättare kunna ge dig korrekta tips om vad du bör göra för att uppnå önskat resultat. Väljer du att färga/bleka hemma så testa först på en mindre slinga av underhåret för att säkerställa att du får det resultat du önskar, innan du applicerar i hela håret. Följ alltid medföljande instruktioner noggrant. Lycka till!
   Gilla

Schwarzkopf
Blonde 10. 21 Icy Vanilla

3 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
När du vill ha en trendigt blond nyans till ditt hår. Schwarzkopf Frosted Blondes - 10.21 Icy Vanilla, har en smart 2-i-1 färg, den både bleker håret upp till 4 nyanser och färgar in med ett frostigt pastellpigment. Den avancerade formulan aktiveras med olja och gör håret följsamt, mjukt och fullt av glans.
 • Bleker upp till 4 nyanser
 • Färgar in pastellpigment
 • Olja gör håret mjukt


143ml

Köps ofta tillsammans

268:-
178:80

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020