5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 39 betyg
4
4
8
9
14
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  WOW!

  På rikigt EXAKT det jag letade efter, vet inte om det var kokosoljan jag hade i en timme innan eller om produkten i sig är väldigt bra men... Den lyfte mitt hår från brunt till ljust blont !
  14 gillar
 • igår 13:41

  Vad ska jag fortsätta med?

  Hej jag har gjort 2 avfärgningar och en lättare blekning på mitt hår som blev enligt bild. Vad ska jag fortsätta med för att få det ljusare? Kan säga att rötterna och botten är ljusare än resten av håret som blev orange/rött.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   igår 14:44
   Hejsan Angelica! 🌸
   Om du vill att håret ska bli ljusare behöver du i så fall bleka det igen, men vila håret i ungefär en vecka innan du lägger i ytterligare blekning 🥰✨
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Riktigt bra!

  Mycket bra blekning som inte skadade håret mycket öht. Är supernöjd! Andra blonderingar jag testat innan har skadat håret rejält. #tävling
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  L1++

  Hej!
  Tror ni jag kan ta L1++ i hårbotten? Jag har blekt håret endast 1 gång och det blev orange/guldaktigt!
  Gilla
  • för 2 dagar sedan
   Hej Fatima! 😊
   Du behöver troligtvis inte en så stark blekning i och med att du redan fått håret ljusare. Det borde räcka med en blekning som lyfter 4-5 steg. 🌷
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Permanent eller temporär färg?

  Hej, har köpt produkten men är osäker på om den är permanent eller temporär. Det står att det är en blekning (vilket låter permanent men jag kan ha fel), men det står även att den är urtvättbar och håller i upp till 28 tvättar (vilket låter mer temporärt).
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hejsan ✨
   Detta är en blekning och den är permanent 🤩
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bra om man vet vad man håller på med

  Denna lyfter lätt från mörkbrunt till blond, men något man verkligen ska tänka på är att inte ha nytvättad ren hårbotten utan den ska hellst vara lite fettig för att skydda din hårbotten så du ej får sår och även skyddar håret lite men påverkar inte blekningen i sig. Om du bleker så skulle jag rekommendera att lägga blekmedel i rötterna ca 20 min efter att man lagt i längderna, jag körde 15 min innan jag la blekmedel i mina rötter, har mörkbrun färg och tror jag borde väntat lite till för att få lite jämnare eller haft mer värme i topparna av håret som blev lite mer röd/orange blonda, så bra om man köper toning efter om man inte vill ha gula tone. Jag är nöjd, blev jämt, inga fläckar, blekte bra och snabbt, ville dock inte ha platina utan mer beige blond vilket jag får tona till för nu är det ganska gult, så om du ska bli platina blond från mörkbrun behövs det nog 2 omgångar eller en med denna och sedan en till blekning men kanske inte behövs lika starkt blekmedel då eftersom man redan är blond. Kör test slinga om du är osäker och ska göra hela huvudet och köp hellre något paket för mycket av blekning, för har man för lite så blir det lätt fläckigt eftersom allt hår inte täcks i blekmedel. Hade även lite hårolja i innan i hårbotten och funkade fint fick inga sår. Lämnade i balsam (satte i efter jag schamponerat 2 ggr) som jag lät sitta i utan att skölja ur och torkade på kall luft i hårtork så känns det inte ens som jag blekt det. Om det blir dåligt vänta lite med att bleka igen och låt håret vila så slipper du tappa massa hår oxå!
  2 gillar

Schwarzkopf
Blonde L1++

39 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Den unika formulan med olje-booster erbjuder den starkaste blekningen, även på mörkt hår. Efter blekningsprocessen ger den medföljande Blonde Conditionern med blå pigment ditt hår en fantastisk glans och mjukhet samtidigt som den stärker hårstrukturen.

• Bleker upp till 7–9 nyanser
• Passar ljusbrunt till mörkbrunt hår


143ml
 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1276-346-0001

Köps ofta tillsammans

268:-
567:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter