3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 34 betyg
2
8
9
3
12
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Riktigt bra färg!

  Funkade perfekt för mig. Jag hade en ljusbrun toning i håret sen innan (tonade från blond) och denna gav en superfin och jämn färg! Riktigt nöjd!
  7 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 8 månader sedan

  Akta er för dark blonde 7.0

  Enda anledningen att det inte bara blir en stjärna är för att färgen jag fick i och för sig är snygg, men det är ju inte den jag ville ha. Dark blonde är ju mörkblont, precis som det står på förpackningen, men jag blev varmt mörkbrun/naturligt brun.
  2 gillar
  • för 4 månader sedan
   Samma här. jag blev varmt brun/mörkbrun, inte dark blond.
   Gilla
 • Hjäääälp

  Jag är allergisk mot ”vanlig hårfärg” asså med massa kemikalier oså, så har använt ekologisk hårfärg. Men det är grönt mitt hår, ingen nyans eller färg tar bort de försökt med allt. Undrar om denhär hårfärgen är lite allergivänlig? Som inte innehåller PPD o nå mer de flesta folk inte tål. Måste verkligen få bort det gröna
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Skillnaden?

  Vad är skillnaden mellan denna och Loreal Paris
  Excellence cream?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   igår 11:50
   Hej Martina. Det är främst två olika varumärken. Båda är permanenta hårfärger och bör ge liknande resultat. https://www.lyko.se/loreal-paris/loreal-paris-exce...eme-8-ljusblond är den som skall motsvara 8.0 Medium Blond fr Color Expert. Huruvida färgnyanserna är exakta är svårt att svara på. Det beror på hur de olika märkena tolkar en särskild färgkod. 8.0 skall dock vara en blond neutral färg (som varken drar åt varmt eller kallt).
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Färg

  Är detta en intensivtoning el permanent färg??
  Gilla
  • igår 13:07
   Tack 😊
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  8.65 Antique blonde

  Hej! Jag har blekt håret (slingor) men vill gärna gå tillbaka till min naturliga hårfärg, som är väldigt lik nyans 8.65. Tror ni att det blir likt färgen på förpackningen? Vill inte att det ska bli för mörkt. Bifogar bild på hur håret ser ut nu 😊 vore så himla skönt att slippa utväxten, har inte så mycket tid/ork att fixa med håret
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Tack för svar! Hade tänkt välja mörkblond först men såg att kommentarer ovan att den blev brun istället för blond. Jag har många naturliga slingor i håret där vissa delar är ljusa och andra mörkare så svårt att välja färg. På vintern blir håret mörkare och på sommaren ljusare. Testar den här efter sommaren så kan jag ladda upp en bild på hur det blev 😊
   1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Kall hårfärg

  Hej! Vilken utav hårfägerna rekommenderar ni om man vill få bort varma / guldiga pigment i ett färgat brunt hår?
  Lade nämligen i en guld- brun för ett tag sen, blev väääldigt guldigt och ljusare.. . Ville efter ett par veckor får bort allt guld och lade i en vanlig brun färg 4.0 av märket Loreal, men den färgen "försvann" och efter 2 veckor kom det guldiga kom fram igen... Är frosty Brown något ni rekommenderar eller någon i annat märke?
  Gilla

Schwarzkopf
Color Expert
4.36 Shimmering Brown

34 Betyg
109:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Schwarzkopfs nya hårfärgningsserie Color Expert innehåller hårfärg och hårvård med den innovativa teknologin Omegaplex, en salongexklusiv teknologi och behandling som nu är tillgänglig för alla. Color Expert innehåller ett trestegssystem som skyddar och förseglar håret under och efter hårfärgningsprocessen för att säkerställa bästa resultat.

170ml

Köps ofta tillsammans

308:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019