1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 9 betyg
1
1
1
2
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Bra färg - lite produkt

  Jag använde produkten på redan blonderat hår och upplever att färgen blev rätt lik som på förpackningen. Eftersom man applicerar färgen på torrt hår räckte inte en flaska till min längd och det blev att åka iväg och komplettera med en av lykos egna färgbomber:
  lyko.se/lyko/lyko-haircolor-c057pastel-fuchsia-200ml

  Resultatet blev därför mer åt det rosa hållet.
  #tävling
  2 gillar
  • för 3 månader sedan
   Så snyggt!
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Wow

  Har halvlångt hår och all färg räckte. Lät det sitta i 30 min och är verkligen supernöjd!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Måndags-exemplar?

  Vet inte om jag fick ett måndags-exemplar, för det var EXTREMT lite färg i förpackningen! Mitt hår når ganska precis till axlarna och är ganska "normaltjockt" och färgen räckte endast till hårbotten och en bit ner i princip! Som tur var hade jag en extra förpackning av samma typ, dock i annan färg, silver. Den räckte gott och väl till resten av håret, det blev till och med över färg. Då jag nu har två färger i håret är det svårt att ge en rättvis bild av hur resultatet blev och vilken färg som gjorde vad, men hårbotten är orange-koppar och längderna är ojämnt grå-silver. Dock var mitt hår ojämnt färgat innan, så jag förväntade inte att färgen skulle bli jämn. Resultatet är okej, det låter värre än vad det blev. Jag "kan leva med det". Nu ska jag köra på med silver-schampoo och se vad som händer i väntan på att håret får vila. Bortse från mitt resultat, då det var orättvis startpunkt, men väljer du att använda den här färgen, KÖP FLERA FÖRPACKNINGAR är mitt råd! #Tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Resultat = precis som på förpackningen

  Jag använde denna på mitt redan blonda, slingade hår. Blev överraskad att det blev exakt samma ton som på förpackningen. Supernöjd!! Ångrade att jag inte hade i den längre i längderna dock (var rädd för resultatet), men nu önskar jag att jag hade låtit det sitta i längre, för färgen tvättas ur till viss del.
  2 gillar

Schwarzkopf
Live 101 Cool Rosé 101 Cool Rosé

9 Betyg
69:30Rek. pris 99:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Med vår 2-i-1-formula som innehåller pastellpigment blir ditt blonda hår blekt upp till 4 nyanser samtidigt som du får en kall pastellnyans!

Ljusnar upp och färgar i ett steg

Permanent pastellnyans

Bleker håret 4 nyanser

Passar för naturligt ljust till mörkblont hår

Köps ofta tillsammans

368:30
177:30

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter