Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Live Ultra Brights Color XXL 30 Mango Twist

34 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Vill du göra ett oförglömligt intryck? Nya Schwarzkopf LIVE Color XXL Ultra Brights är en serie med extremt effektfulla och vågade nyanser. De härligt intensiva nyanserna i LIVE Ultra Brights håller i upp till 15 tvättar, vilket gör att du enkelt kan testa de hetaste färgtrender och byta stil. Turkosa slingor, rosa dip-dye, lila punkstil eller glödande rött i hela håret? Testa – du kommer definitivt att synas!

Innehåller:
1 tub Ultra Bright Color Cream 50ml
2 påsar Conditioner/efterbehandling 2x15ml
1 par handskar
1 bruksanvisning 

Schwarzkopf

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Alla måste testa!😍

  Jag har alltid färgat mitt hår mellan 3-4 gånger varje månad och det sliter på håret som bara den, men så beställde jag denna hårfärg och den håller i kvalitén och mitt hår är inte alls lika slitet längre som det brukade att vara. Den håller vad den lovar och till rätt pris. På produkter när jag köper det ska det vara kvalite till rätt pris och det är exakt vad denna produkt är.
  Älskar den verkligen! 😍👌🏻

  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Tråkigt!

  Färgade dotterns hårtoppar med denna färg. Resultatet blev jättebra även fast vi inte blekte håret först. Dottern är mellanblond. Tyvärr så for hon och badade. Då försvann nästan all färg. Detta var 3 dagar efter färgningen. Tycker väl att färgen borde hålla bättre. Ska hon färga topparna igen får det bli till hösten när badsäsongen är över.

  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Vill du känna smaken och lukten av kemikalier varje gång du duschar?

  Jag har provat denna produkt under 2 omgångar.
  Första gången använde jag det på mitt ljusbruna hår( blekt från svart till ljusbrunt). Färgen som blev var typ Lilaröd, efter första tvätten blev det vinrött, ingen lila nyans kvar. Tvätt nr 2, då blev det lite mer lila men fortfarande vinrött. Jag var missnöjd så avfärgade håret, blekte en omgång och färgade med samma färg igen. Denna gång blev det lila, precis som jag ville ha det, eftertvätt 1 och 2 var det fortfarande lila, wow tänkte jag, äntligen har det blivit rätt. tredje tvätten, vad hände? mitt hår blev typ lilagrått, alltså blekt lila, sotig lila, vad ska ma kalla det? det såg i alla fall gamal-lila ut hahah. Köpte färgbomb, yes återställde glasen och färgen. 3 tvätten, tillbaka till grålila. Men vet ni, det värsta är inte att färgen inte håller. Det värsta är att varje gång jag schamponerar håret blir allt lila, skummet blir lila, dusch väggen blir lila och LUKTEN av alla kemikalier. Varje gång man duschar känner man hårfärg i munnen, näsan, till och med ögonen blir irriterade. Så jag undviker att tvätta mitt hår så länge jag kan för jag mår illa av giftet som blir när jag ska tvätta färgen. Välj Ej denna färg.

  för att lämna en kommentar
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017