2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 10 betyg
3
2
1
2
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Little Lucy goes red 🍁

  Jag är sååå nöjd med min nya hårfärg 😍❤!! Jag är född brunett och de senaste 20+ åren har jag kontinuerligt färgat håret mörkt brunt.
  Jag gick rätt hårt åt mitt hår för att få den här röda färgen. Gör inte som jag, utan följ instruktionerna😘 Jag avfärgade mitt hår 2 ggrr med några veckors mellanrum.Jag använde ColorB4 haircolour remover extra.Jag fick bort färgpigmenten ur håret på bara en förpackning trots mitt långa och evigt färgade hår. Proceduren upprepades ett par veckor senare.
  Någon vecka efter andra avfärgningen hade jag i 2 förpackningar mood blonde hårfärg 100 ultrablond. Alltså. Shit i min låda! Jag blev ju blond!!Det var nästan omöjligt att passera en spegel hemma utan att stanna till och fascineras av de facto att jag nu var blond.. Från att ha haft en näst intill svart kalufs i hela mitt vuxna liv, till att bli blondie på nolltid - kändes inte alls som jag. Efter 2 dagar som ljushuvad (jag vet nu att blondiner absolut inte har roligare än andra 😉). kunde jag inte vänta längre utan hade i 2 förpackningar Schwarzkopf natural & pure 568 intensivrött. En stund senare: Voila!
  Intensivrött är verkligen i n t e n s i v t rött och jag älskade färgen från första stund! Var dock inte riktigt beredd på att färgen var sååå röd som den var. 😄. Jag skickar lite mod till er som inte riktigt vågar ta steget mot förändring och nya hårfärger. Om jag törs, törs du 😘
  (Följ dock inte mitt exempel med avfärgning, blekning och färgning i allt för snabb följd 😨. Mitt hår klarade det, men vilar tyo ut på rehab nu ).
  Bra med den röda färgen var att trots klet och kladd i nacke, öron, panna mm, så var färgen lätt att få bort på huden efter. Dock gick inte de röda fläckarna på handfatet bort, så tänk på att skydda emaljen. Ingen av produkterna luktade speciellt stark eller illa. Jaha, det var det, antar jag. Hela världen kretsar väl inte kring mig och mitt bara, I guess 😉. Tack för mig och heja Lyko för snabba leveranser ❤
  Kram Lucy, en mycket nöjd readhead 😘.
  3 gillar
 • för 7 månader sedan

  Tona till kallare blont

  Hej, jag har blekt slitet hår som är nästan gult på vissa ställen. Jag skulle vilja tona det till en kallare blond färg som inte sliter så mycket på håret. Vilken toning skulle jag kunna andvända?
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Blond toning

  Har ni någon blond toning som inte alls sliter på håret?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Emma! Vi har toningar som är mer skonsamma utan ammoniak exempelvis Schwarzkopf Professional Igora Vibrance.
   Gilla
 • för 18 månader sedan

  Vill jämna ut tonerna i håret

  Jag har väldigt ljusa blekta toppar och blekta slingor (dock inte hela håret som är blekt) kommer det bli konstigt med denna toning, så som stora färgskiftningar osv?

  Har just nu problem med att mina blonda toppar tar till sig silvershampo och blir kalla toner medan resterande hår närmare huvudet är i varma toner så hade behövt något som balanserar ut det om det låter rimligt.

  Letar alltså inte efter att bli blondare utan något som jämnar ut tonerna och gör håret till en ton istället för att skifta i kallt och varmt.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 18 månader sedan
   Hej Felicia! Det kan bli svårt att jämna ut nyansen men samma produkt om du är väldigt varm upp till och kall ner till . Du kan prova att lägga i silvershampot som en färg i botten på det varma och sedan en lite varmare färginpackning på längderna. Håll bort längderna när du sköljer ut silvershampot.
   Gilla
 • för 25 månader sedan

  Stark lukt

  Luktade starkt, men färgen blev bra och är mycket nöjd.
  2 gillar
 • för 28 månader sedan

  Färgad brunett, askblond egentligen.

  Om man är färgad brunett, med blonda slingor och vill bli blond. Kan man använda denna då? Eller vilken rekommenderar ni? :)
  Gilla

Schwarzkopf
Natural & Easy
555 Mörk 142 ml

10 Betyg
95:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

142 ml142 ml142 ml
Beskrivning
Ingredienser

Intensiva och naturliga färgnyanser fulla av glänsande skiftningar- utan spår av grått! Natural & Easy´s unika Color mix teknologi med en blandning av tre harmoniserande färgnyanser ger ett uttrycksfullt och naturligt färgresultat. Natural & Easy är berikad med välgörande Nutritive Oil Serum som intensivt vårdar. Färgcremen innehåller vårdande ämnen och conditionern vårdar ditt hår på djupet.

Köps ofta tillsammans

214:-
945:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter