2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 44 betyg
11
6
7
7
13
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Bra färg.

  Använde champange ljusblond innan jag gick över till toning.
  Men ska nog gå tillbaka till denna igen. Fick en snygg blond färg. Tog bort gula skiftningarna.
  Har provat silverblond, men den blev inte alls bra. Blev ännu gulare i botten.
  Har mörkblont hår med mycket slingor i.
  6 gillar
  • för 9 månader sedan
   Tack!
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  Mörkare än vad namnet antyder

  Köpte färgen "564 Naturlig ljusbrun". Då antog jag att det skulle bli mellanbrunt då jag vet att hemmafärgningar ofta blir mörkare än man tänkt sig. Men mitt håret är nästan svart nu. Följde paketets anvisningar så är ganska besviken. Jag kallar inte detta för en "naturlig ljusbrun" färg. Rekommenderar inte ifall man inte vill ha såhär mörkt!
  2 gillar
  • för 4 månader sedan
   Sen hänger det ju också på om håret är färgat innan o vilken färg det är på håret. En hårfärgs förpackning går efter obehandlat hår. 👍🏻 Sen kan jag också rekommenderar schwarzkopf easy natural 533 nordisk askblond den har jag 👍🏻 men jag tycker att din färg ser ut som förpackningen o du såg väl på förpackningen att det inte riktigt är ljusbrunt även om det står ljusbrunt.
   Gilla
 • Kall toning

  Hej! Tycker mkt om denna färg, men jag undrar om det finns några kalla toningar? Isf Vilka märken har det? För denna är väl en färg?
  Mvh Marina
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Toning

  Är detta toning eller permanent färg? Jag har för mig att jag använt denna och att den försvann så småningom. Jag är ute efter en kall toning som går så nära min egna råttfärg som möjligt och får ej bli för mörk. Kan jag få ett tips? Skulle ev också vilja kunna lägga i några ljusa slingor om det är möjligt om jag skulle vantrivas🤭. Är nästan alltid ljus och slingar,men är svårt att hålla snyggt vintertid. Så gärna tips På kalla toningar🙂
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Marina! Detta är en färg och kan ljusa upp ett ofärgat hår cirka 2 steg. Opal har även en del varmt i sig och den kommer att ljusa upp din utväxt och blir då lite varmare i nyansen. Jag skulle säga att din utväxt är mellan 563 sval ljusbrun och 533 nordisk askblond. Om du färgar hela håret så kan man såklart göra slingor i efterhand om man inte trivs. Dock så slitet blekning mycket på håret. Något som också är snyggt är att lägga en märk botten lite länge ut och behålla det ljusa i längderna.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hjälp

  Hej,
  Jag vill få lite mörkare hur till vintern men jag är ljus blond just nu och är rädd att de ska bli grön eller liknande, har tänk att använda nordisk ask blond
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Julia! Då skulle jag nog rekommendera för säkerhetsskull att göra en lättare förpigmentering med en lättoning eller färginpackning.Jag länkar tips: https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwa...rt-mousse-95-17
   Du behöver endast ha i den någon minut. Prova gärna på en slinga först.
   Vill du inte förpigmentera så gör en provslinga med endast färgen och se hur ditt hår reagerar.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Mörkt hår

  Min naturliga hårfärg är askblond men har färgat mörkbrunt länge nu som inte går att tvätta ur med avfärgning, jag vill få tillbaka min naturliga hårfärg utan att behöva klippa av mitt långa hår som jag kämpat många år med att få tillbaka har även utväxtrand på ca 3cm, Går det att färga mörkbrunt hår med Färgen schwarzkopf easy natural 533 Nordisk askblond eller måste jag bleka håret innan?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej! Man kan tyvärr inte färga ett redan färgat hår ljusare utan då måste man först bleka det.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken färg

  Hej! Har väldigt mörkbrunt hår och börjat få lite vita hårstrån. Har varm underton. Vilken färg rekommenderar ni för ett så naturligt resultat som möjligt? Vänligen se bild
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Elnaz! Då skulle jag rekommendera Frosty dark brown då den är väldigt mörk men blir inte svart. Dock är den lite kall i nyansen.
   Gilla

Schwarzkopf
Natural & Easy 533 Nordisk Askblond

44 Betyg
95:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Intensiva och naturliga kalla färgnyanser fulla av glänsande skiftningar- utan spår av grått! Natural & Easy´s unika Color mix teknologi med en blandning av tre harmoniserande färgnyanser ger ett uttrycksfullt och naturligt färgresultat. Natural & Easy är berikad med välgörande Nutritive Oil Serum som intensivt vårdar. Färgcremen innehåller vårdande ämnen och conditionern vårdar ditt hår på djupet.

143ml

Köps ofta tillsammans

206:75
473:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019