Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Natural & Easy 563 Sval Ljusbrun

31 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Intensiva och naturliga kalla färgnyanser fulla av glänsande skiftningar- utan spår av grått! Natural & Easy´s unika Color mix teknologi med en blandning av tre harmoniserande färgnyanser ger ett uttrycksfullt och naturligt färgresultat. Natural & Easy är berikad med välgörande Nutritive Oil Serum som intensivt vårdar. Färgcremen innehåller vårdande ämnen och conditionern vårdar ditt hår på djupet.

143ml
Schwarzkopf

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Natural & Easy 563 Sval Ljusbrun
Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
Pris för allt
368:-

Köps ofta tillsammans

Schwarzkopf Natural & Easy 563 Sval Ljusbrun
H-A-I-R Keramisk Rundborste Smal
Ziaja Waterproof Duo-Phase Eye Make-Up Remover
Pris för allt
167:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Bra färg.

  Använde champange ljusblond innan jag gick över till toning.
  Men ska nog gå tillbaka till denna igen. Fick en snygg blond färg. Tog bort gula skiftningarna.
  Har provat silverblond, men den blev inte alls bra. Blev ännu gulare i botten.
  Har mörkblont hår med mycket slingor i.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hjälp att välja toning

  Hej! För 14 dagar sedan provade jag att bleka(slingor) med ett nytt medel som gjorde att jag blev tok gul! Det såg ut som jag bott i ett rökrum. ..Jag slingade därför om med det jag brukar använda,mood slingblond extra 106 (brukar bli toppen!) Skillnaden denna gång var bara att jag drog i varje hål (istället för varannat)vilket resulterade i att jag är jätteljus med gula och mörka inslag. Ser hemskt ut och jag går inte iväg till frissan med detta! Hjälp! Jag tänkte dra slingor med mörkare toning. Är livrädd att det blir grönt nu eller längre fram när jag vill lägga i ljusa slingor igen till sommaren när utväxten kommer. Skulle vilja ha något som är så nära min mörka råttfärg som möjligt. Jag har tänkt schwartzkopf natural and easy 563 sval ljusbrun eller 550 satin mörkblond. Kan någon av dom funka? Eller har ni något förslag?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Kall ton

  Min naturliga hårfärg är ljust "råttfärgat"😂 och jag har försökt använda 533 i botten för att få en kall ton. Dock blir det alltid en varmare typ ljusbrun. Håret är tidigare blekt och har en dryg decimeter som jag, utan framgång, färgat i olika askblonda färger för att få en neutral kall ton. Alla askblonda toner blir väldigt snygga över det blekta håret, men inte över färgat eller obehandlat. Jag vill helst inte bleka håret något mer eftersom det är så skört.
  Har ni något tips för att jag ska kunna få en kall ton även på mitt obehandlade hår?
  Mvh Sandra
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Sandra! Anledningen till att det blir varmare i det naturliga håret är för att färgen du använder antagligen är ljusare än din färg och så fort en färg ljusas upp så blir nyansen varmare. Vill du inte bleka så måste du använda en nyansering eller färginpackning på den varmare utväxten efter färgning. Alternativt välja en något mörkare färg för att den ska bli kall direkt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  grått hår

  hej jag heter caroline.har börjat få lite slingor grått hår.fäster denna färg på grått hår.???hade tänkt köpa natural o easy nummer 580 velvet dark brown.tack på förhand caroline
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Caroline! Denna färg fäster även på grått hår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  533 nordisk askblond

  Jag undrar om denna bleker / ljusar upp nån nyans på utväxt hår, Jag har vanligt råttfärgad mellan blond /ljusbrun utväxt,
  Och jag har ett tag färgat tidigare på salong i ljusbrunt/ mörk ombre, med ljusblonda toppar som blivit askblond eftersom färgen suger åt dig i de ljusa vid sköljning,jag vill slippa lägga massa pengar på salong,att göra håret mörkare och få bort grått hår vid utväxt eller urtvätt, så kan jag ha denna i botten eller ljusar den upp nåt?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   533 Nordisk Askblond kommer mest troligt att ljusa upp din utväxt något steg. Det finns också en möjlighet att tonen bli något varmare. Huruvida den blir ljusare än övrigt färgat hår eller ej är svårt att svara på, risken finns. Alternativet skulle eventuellt vara att istället välja 563 Sval ljusbrun, då är dock risken att det blir något mörkare än du kanske önskar.
   Angående toning så skulle du ev kunna välja Goldwell Colorance Soft Color 5N Light Brown, eller 6N Dark Blond. Dessa är skumtoningar och väldigt lättanvända. Vilken av dessa du bör välja är dock svårt att svara på. Du skulle kunna börja med den ljusare av dem för att inte riskera att bli mörkare än du önskar. Jag vill absolut rekommendera dig att rådfråga på en salong, där de har möjlighet att se ditt hår och utifrån det lättare kunna bedöma vilken väg du bör gå för att uppnå önskat resultat. Återkom gärna om du har några ytterligare funderingar. //Maria
   gillar
  • britt
   för 1 månad sedan
   Tack tror du denna skulle funka ochså -SCHWARZKOPF POLY COLOR TONINGS-SHAMPOO 23 LJUSBRUN tänkte att den håller längre innan de tvättas ur?
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Produkten i sig skulle absolut kunna fungera. Tvättas gradvis ur och kan möjligtvis tänkas hålla något längre än skumtoningen. 23 ljusbrun ser ut att stämma mer överens med det färgade håret än med utväxten. //Maria
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  fråga om hårfärg

  Hej,
  Loreal hade en färg förut som hette excellance 7.1 dark ash blonde. Har ni någon som är lik den.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Sonya! Tyvärr så har vi ingen färg som är liknande men vi har en toning i Revlong young color som heter 7,1.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018