2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 8 betyg
1
2
0
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  KÖP INTE!!!!

  Jag använde mörk choklad och det blev svart och då hade jag i den som det står i bruksanvisningarna. Men man ska alltid förvänta sig att det blir lite mörkare än vad man tänkt sig ändå. Jag gjorde sen en avfärgning så att mitt hår blev blont och så köpte jag kastanjbrun istället och hade i färgen i lite kortare tid än vad som står, mitt hår blev ändå svart. Så jag gjorde ett sista försök med avfärgning till blont och sen köpte karamellbrun istället och igen så blev det svart och då hade jag i den i nästan halva av tiden som står! Eftersom jag har färgat håret hemma i snart 10 år utan något som helst problem, så har jag svårt att tro att jag gjorde något fel. KÖP INTE!
  Annars så var färgen jätte lätt att jobba med och håret kändes inte alls torrt efter utan det kändes väldigt mjukt och lent, vilket är den ända positiva grejen med den här.
  3 gillar
  • för 1 månad sedan
   Detta är företagets tips om man är missnöjd: När man färgar håret hemma så färgar man oftast hela håret vilket betyder att nästa gång man färgar det plussar man på det som redan är färgat och då blir resultatet mörkare.

   För att korrigera missfärgningen i ditt hår i rekommenderar vi att du i första hand tvättar håret 2 ggr med ett lite starkare schampo t ex ett mjällschampo, utan att använda hårbalsam. Därefter handdukstorka håret noggrant och sedan applicera rikligt med en intensiv hårinpackning för torrt och behandlat hår t.ex. Gliss Total Repair. Knyt sedan en plastpåse över håret och blås med en varm hårfön några minuter. Låt inpackningen verka ca 1 timme. Skölj sedan noggrant med varmt vatten och schamponera ytterligare en gång med ett normalt schampo. Den här behandlingen kan du göra upprepade gånger.

   Skulle denna behandling inte räcka kan du göra tunna slingor i håret med Blonde M1 super slingor. Gör slingor enligt bruksanvisningen. Ett tips är att göra flera tunna slingor nära ansiktet eftersom det är där som det är där nyansen upplevs som mest avvikande."
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Neutral?

  Är den ljusblonda neutral i tonen? Har funderat på att dämpa mitt blonda hår en aning, men är rädd att det ska bli grönt. Mina slingor är nästan vita i topparna.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Evelina! Det stämmer att 8,0 är neutral i tonen men finns alltid en liten risk till gröna nyanser om du är så pass ljus från början. Dock innehåller denna inga extra kalla pigment så har du inte kall nyans så borde du klara dig från detta.
   Gilla
 • Starka pigment

  Jag valde "ljus kastanj" men blev mahogny och väldigt mörk... Hade dessutom bara i färgen 15-20min. Var ljusbrun innan. Om du inte vill bli för mörk, välj en ljusare nyans. För denna var stark och väldigt röd. Tycker inte jag upplevde nån "svagare" effekt än vanlig färgning. Som en vanlig hårfärgning.
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Hej, jag har inte använt ljusblond utan ljus kastanj... Jag var inte blond innan utan brunhårig. Men jag håller med Emmas kommentar högre upp, denna blir MÖRK. Hade jag haft full verkningstid hade jag säkert också blivit svarthårig. Inte alls kul när man vill bli "varm brun" som förpackningen beskrev . Färgläge 5 som jag använde är en mellanbrun nyans och ska inte bli så mörk som den blev på mig. Nu 14 dagar senare är håret fortfarande väldigt mörkt. Jag har försökt köra med feta inpackningar och tvättat bort överflöd men det sitter som berget. Jag avråder dig som inte vill bli för mörk att använda denna färg. Jag provade denna då jag gillar konceptet att den är snäll mot hårbotten och innehåller mindre kemikalier.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bästa hårfärgen jag använt!

  ÄLSKAR den här hårfärgen, snäll mot håret och ger ett fint och friskt utseende. Trodde den skulle hålla jättekort tid eftersom den ska vara så snäll mot håret men har nu haft färgen i 4 månader och den här knappt gått ur överhuvudtaget! Är supernöjd och kommer fortsätta använda den så länge jag bara kan👍 Rekommenderar starkt till de som vill spara ut håret långt och hålla det friskt trots färgning!
  (Obs har använt färgen mörkbrun)
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Only love 7.0

  Hej! Skulle denna färgen i 7.0 dämpa ljusbrun/blond kopprig färg? Alltså få bort de kopprigaste partierna?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Sara! 7,0 är neutral i tonen och kan dämpa varma nyanser.
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Karamellbrun

  Hurdan blir nyansen om jag först bleker håret, blir den mörkbrun eller mellanbrun
  Gilla
  • för 3 dagar sedan
   Hej har tröttnat på min hårfärg men vill inte ha så mörk heller. Skulle mörkbrun 3.0 bli för mörk? Vill ha 4 steg mörkare än vad jag har nu men inte svart.
   Gilla

Schwarzkopf
Only Love
3.65 Mörk choklad

8 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Only Love är en permanent hårfärg för intensivt färgresultat. Skonsam för både håret och med respekt för hårbotten. Only Love är en dermatologiskt testad produkt med tre naturliga ingridienser: havremjölk, sojaprotein och arganolja. Utan ammoniak, silikoner och alkohol. Perfekt gråhårstäckning.

Produkten är kvalitetstestad* av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation).
Optimerade hårfärgsämnen* Kvalitetstestad * innehåller ej PTD/PPD.
Information för personer med diagnostiserad allergi mot hårfärgsämnen: För att utesluta korsreaktioner rekommenderas ett förebyggande test under övervakning av dermatolog.

142,5 ml

Köps ofta tillsammans

238:-
597:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019