10 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 46 betyg
3
5
4
21
13
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Hårfärg

  En av få produkter som faktiskt innehåller det dom lovar. Ingen silikon, ammoniak eller alkohol en av de hårfärger som har minst kemikalier i sig, vilket jag har letat efter.
  2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  KÖP INTE!!!!

  Jag använde mörk choklad och det blev svart och då hade jag i den som det står i bruksanvisningarna. Men man ska alltid förvänta sig att det blir lite mörkare än vad man tänkt sig ändå. Jag gjorde sen en avfärgning så att mitt hår blev blont och så köpte jag kastanjbrun istället och hade i färgen i lite kortare tid än vad som står, mitt hår blev ändå svart. Så jag gjorde ett sista försök med avfärgning till blont och sen köpte karamellbrun istället och igen så blev det svart och då hade jag i den i nästan halva av tiden som står! Eftersom jag har färgat håret hemma i snart 10 år utan något som helst problem, så har jag svårt att tro att jag gjorde något fel. KÖP INTE!
  Annars så var färgen jätte lätt att jobba med och håret kändes inte alls torrt efter utan det kändes väldigt mjukt och lent, vilket är den ända positiva grejen med den här.
  3 gillar
  • för 4 månader sedan
   Detta är företagets tips om man är missnöjd: När man färgar håret hemma så färgar man oftast hela håret vilket betyder att nästa gång man färgar det plussar man på det som redan är färgat och då blir resultatet mörkare.

   För att korrigera missfärgningen i ditt hår i rekommenderar vi att du i första hand tvättar håret 2 ggr med ett lite starkare schampo t ex ett mjällschampo, utan att använda hårbalsam. Därefter handdukstorka håret noggrant och sedan applicera rikligt med en intensiv hårinpackning för torrt och behandlat hår t.ex. Gliss Total Repair. Knyt sedan en plastpåse över håret och blås med en varm hårfön några minuter. Låt inpackningen verka ca 1 timme. Skölj sedan noggrant med varmt vatten och schamponera ytterligare en gång med ett normalt schampo. Den här behandlingen kan du göra upprepade gånger.

   Skulle denna behandling inte räcka kan du göra tunna slingor i håret med Blonde M1 super slingor. Gör slingor enligt bruksanvisningen. Ett tips är att göra flera tunna slingor nära ansiktet eftersom det är där som det är där nyansen upplevs som mest avvikande."
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  7.0 Mellanblond

  Hej!
  Är någon av Mood färgerna likande denna i nyansen?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Linnéa! Mood har ett helt annat siffersystem och ingen som är riktigt lik denna. Skulle jag säga någon som är snarlik så är det nog en blandning mellan 4 och 34 dock är dessa mycket kallare i nyansen.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Only Love

  Jättesnygg färg, naturlig och djup i färgen. Kommer köpa denna fler gånger.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Jag deltar som testpilot via Smartson/Schwarzkopf/SYOSS och har köpt produkten till ett reducerat pris."

  Valde mellanblond men mitt hår blev mörkbrunt, nästan svart! Inte kul!!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Minimalt med kemikalier

  Gillar att den har minimalt med kemikalier!
  Funkade fint, lite mörkare resultat men det var väntat som med de flesta färger!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bra färgning!

  Färgen håller och får håret att kännas mjuk.

  Jag deltar som testpilot via Smartson/Schwarzkopf/SYOSS och har köpt produkten till ett reducerat pris
  Gilla

Schwarzkopf
Only Love
5.65 Ljus kastanjbrun

46 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Only Love är en permanent hårfärg för intensivt färgresultat. Skonsam för både håret och med respekt för hårbotten. Only Love är en dermatologiskt testad produkt med tre naturliga ingridienser: havremjölk, sojaprotein och arganolja. Utan ammoniak, silikoner och alkohol. Perfekt gråhårstäckning.

Produkten är kvalitetstestad* av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation).
Optimerade hårfärgsämnen* Kvalitetstestad * innehåller ej PTD/PPD.
Information för personer med diagnostiserad allergi mot hårfärgsämnen: För att utesluta korsreaktioner rekommenderas ett förebyggande test under övervakning av dermatolog.

142,5 ml

Köps ofta tillsammans

230:20
284:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020