7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 31 betyg
2
3
3
13
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Hårfärg

  En av få produkter som faktiskt innehåller det dom lovar. Ingen silikon, ammoniak eller alkohol en av de hårfärger som har minst kemikalier i sig, vilket jag har letat efter.
  2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  KÖP INTE!!!!

  Jag använde mörk choklad och det blev svart och då hade jag i den som det står i bruksanvisningarna. Men man ska alltid förvänta sig att det blir lite mörkare än vad man tänkt sig ändå. Jag gjorde sen en avfärgning så att mitt hår blev blont och så köpte jag kastanjbrun istället och hade i färgen i lite kortare tid än vad som står, mitt hår blev ändå svart. Så jag gjorde ett sista försök med avfärgning till blont och sen köpte karamellbrun istället och igen så blev det svart och då hade jag i den i nästan halva av tiden som står! Eftersom jag har färgat håret hemma i snart 10 år utan något som helst problem, så har jag svårt att tro att jag gjorde något fel. KÖP INTE!
  Annars så var färgen jätte lätt att jobba med och håret kändes inte alls torrt efter utan det kändes väldigt mjukt och lent, vilket är den ända positiva grejen med den här.
  3 gillar
  • för 2 månader sedan
   Detta är företagets tips om man är missnöjd: När man färgar håret hemma så färgar man oftast hela håret vilket betyder att nästa gång man färgar det plussar man på det som redan är färgat och då blir resultatet mörkare.

   För att korrigera missfärgningen i ditt hår i rekommenderar vi att du i första hand tvättar håret 2 ggr med ett lite starkare schampo t ex ett mjällschampo, utan att använda hårbalsam. Därefter handdukstorka håret noggrant och sedan applicera rikligt med en intensiv hårinpackning för torrt och behandlat hår t.ex. Gliss Total Repair. Knyt sedan en plastpåse över håret och blås med en varm hårfön några minuter. Låt inpackningen verka ca 1 timme. Skölj sedan noggrant med varmt vatten och schamponera ytterligare en gång med ett normalt schampo. Den här behandlingen kan du göra upprepade gånger.

   Skulle denna behandling inte räcka kan du göra tunna slingor i håret med Blonde M1 super slingor. Gör slingor enligt bruksanvisningen. Ett tips är att göra flera tunna slingor nära ansiktet eftersom det är där som det är där nyansen upplevs som mest avvikande."
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Sämsta färgen jag använt.

  Jag var gyllenblond(min riktiga färg) med ombre I topparna innan jag färgade och jag blev svart i hårbotten och mörkbrun i topparna... Så sjukt besviken! Aldrig varit med om något liknande 😱 efter två avfärgningar är jag ännu inte av med färgen..
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Testpilot

  "Jag deltar som testpilot via Smartson/Schwarzkopf/SYOSS och har köpt produkten till ett reducerat pris." Jag tycker att den var fantastisk som att få ny hårkvalite på nytt. Aldrig varit med om denna känslan innan kändes mjukt och lent på nytt mycket friskare än innan.
  1 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Nöjd

  Jag deltar som testpilot via Smartson/Schwarzkopf/SYOSS och har köpt produkten till ett reducerat pris; hårfärgen täcker bra och håret kändes otroligt mjukt efteråt. Resultatet blev lite mörkare än vad jag tänkt till en början, men nu två veckor efteråt har jag vant mig och trivs väldigt bra i min nya färg. Passar perfekt nu på höst/vintern - hade nog inte valt denna färg under vår/sommar.
  Gilla
 • Hårfärg

  De var väldigt fint och luktade mindre starkt när man använde de. Var mer flytande än andra produkter och därför lätt att förra in i håret. Behövdes mindre produkt än vanligt på mitt långa hår. Nöjd med färgen med. Mörkare än tänkt men super snyggt ändå.
  Jag deltar som testpilot via Smartson/Schwarzkopf/SYOSS och har köpt produkten till ett reducerat pris.
  1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Nöjd

  Bra täckande färgsättning , håret kändes mjukt och följsamt efteråt . Nöjd.
  "Jag deltar som testpilot via Smartson/Schwarzkopf/SYOSS och har köpt produkten till ett reducerat pris."
  Gilla

Schwarzkopf
Only Love
8.0 Ljusblond

31 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Only Love är en permanent hårfärg för intensivt färgresultat. Skonsam för både håret och med respekt för hårbotten. Only Love är en dermatologiskt testad produkt med tre naturliga ingridienser: havremjölk, sojaprotein och arganolja. Utan ammoniak, silikoner och alkohol. Perfekt gråhårstäckning.

Produkten är kvalitetstestad* av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation).
Optimerade hårfärgsämnen* Kvalitetstestad * innehåller ej PTD/PPD.
Information för personer med diagnostiserad allergi mot hårfärgsämnen: För att utesluta korsreaktioner rekommenderas ett förebyggande test under övervakning av dermatolog.

142,5 ml

Köps ofta tillsammans

238:-
397:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019