12 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 52 betyg
3
6
4
21
18
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Hårfärg

  En av få produkter som faktiskt innehåller det dom lovar. Ingen silikon, ammoniak eller alkohol en av de hårfärger som har minst kemikalier i sig, vilket jag har letat efter.
  3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 16 månader sedan

  KÖP INTE!!!!

  Jag använde mörk choklad och det blev svart och då hade jag i den som det står i bruksanvisningarna. Men man ska alltid förvänta sig att det blir lite mörkare än vad man tänkt sig ändå. Jag gjorde sen en avfärgning så att mitt hår blev blont och så köpte jag kastanjbrun istället och hade i färgen i lite kortare tid än vad som står, mitt hår blev ändå svart. Så jag gjorde ett sista försök med avfärgning till blont och sen köpte karamellbrun istället och igen så blev det svart och då hade jag i den i nästan halva av tiden som står! Eftersom jag har färgat håret hemma i snart 10 år utan något som helst problem, så har jag svårt att tro att jag gjorde något fel. KÖP INTE!
  Annars så var färgen jätte lätt att jobba med och håret kändes inte alls torrt efter utan det kändes väldigt mjukt och lent, vilket är den ända positiva grejen med den här.
  3 gillar
  • för 11 månader sedan
   Detta är företagets tips om man är missnöjd: När man färgar håret hemma så färgar man oftast hela håret vilket betyder att nästa gång man färgar det plussar man på det som redan är färgat och då blir resultatet mörkare.

   För att korrigera missfärgningen i ditt hår i rekommenderar vi att du i första hand tvättar håret 2 ggr med ett lite starkare schampo t ex ett mjällschampo, utan att använda hårbalsam. Därefter handdukstorka håret noggrant och sedan applicera rikligt med en intensiv hårinpackning för torrt och behandlat hår t.ex. Gliss Total Repair. Knyt sedan en plastpåse över håret och blås med en varm hårfön några minuter. Låt inpackningen verka ca 1 timme. Skölj sedan noggrant med varmt vatten och schamponera ytterligare en gång med ett normalt schampo. Den här behandlingen kan du göra upprepade gånger.

   Skulle denna behandling inte räcka kan du göra tunna slingor i håret med Blonde M1 super slingor. Gör slingor enligt bruksanvisningen. Ett tips är att göra flera tunna slingor nära ansiktet eftersom det är där som det är där nyansen upplevs som mest avvikande."
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Bra för den som vill ha svart hår.

  Har testat denna hårfärg i två olika nyanser, kastanjebrun och mellanbrun. Den förstnämnda blev väldigt mörkt brun, vilket jag ändå gillade, men den andra blev kolsvart. Det enda bra med den är att färgen håller i sig, ifall man nu vill ha svart hår.

  Noterade att det står i instruktionerna att färgen kan bli intensivare om man blekt eller permanentat håret inom de närmsta två veckorna. Undrar om de inte borde uppdatera till att man kan få intensifierat resultat om det man färgar på någonsin blivit blekt över huvud taget? I mitt fall blev dock både det tidigare blekta och den fem centimeter långa utväxten kolsvarta.

  Rekommenderar ej, men kommer eventuellt köpa just den kastanjebruna igen pga miljösmart och sådant är ändå värt att stödja.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  I LOVE IT!

  Finally a simple affordable black hair color that doesn't poison me.
  I have MCAS and am allergic to everything, even Henna, but with this color I personally have not had a reaction. It is also the closest to my natural black I have found. most blacks look too fake but this just blends right in.

  I am super satisfied, I am also a little sad to see such a low review.
  I hope it doesn't get discontinued.
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Schwarzkopf only love

  Mycket nöjd
  Jag är super nöjd, men jag är tvungen att blanda 5 och 7 då jag inte hittar 6.
  Mitra
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Köp ej

  Hade gjort precis enligt bruksningsanvisningarna och blekte håret innan jag tillsatte färgen. Det blev kolsvart. Trots jag följde anvisningarna. Jag köpte mellanblont nr 7
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Sara! :)
   Det låter märkligt att du ska ha blivit kolsvart, däremot kan du bli lite mörkare men svart låter märkligt. Återkom gärna med en bild på hårfärgen du hade innan och hur det ser ut nu.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  developer

  Hej!

  Har denna produkten developer med sig eller blekningsmedel? Jag kan ej se vad som ingår
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Sara! :)
   Du skulle inte få samma färg som på bilden, har du i dagsläget svart hår så behöver du bleka upp det för att komma i närheten av den här nyansen. 👍😊
   Gilla

Schwarzkopf
Only Love
9.0 Extra ljusblond

52 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Only Love är en permanent hårfärg för intensivt färgresultat. Skonsam för både håret och med respekt för hårbotten. Only Love är en dermatologiskt testad produkt med tre naturliga ingridienser: havremjölk, sojaprotein och arganolja. Utan ammoniak, silikoner och alkohol. Perfekt gråhårstäckning.

Produkten är kvalitetstestad* av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation).
Optimerade hårfärgsämnen* Kvalitetstestad * innehåller ej PTD/PPD.
Information för personer med diagnostiserad allergi mot hårfärgsämnen: För att utesluta korsreaktioner rekommenderas ett förebyggande test under övervakning av dermatolog.

142,5 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter