Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schwarzkopf Poly Color Tonings-Shampoo 23 Ljusbrun

21 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Schwarzkopf Poly Color Tonings-Shampoo
Färgpigmenten går delvis in i håret
Utan ammoniak och därför kan den med fördel användas efter permanenten eller på känslig hårbotten
Tvättas gradvis ur håret
Ingen utväxtrand
Täcker de första gråa håren upp till 40%
pH-mild. Nära hudens eget pH-värde
Nr 9 och 11 bleker håret 1 – 2 nyanser (nivå 3)
Innehåller uppbyggande protein som stärker håret
Naturligt resultat - fräschar upp den egna hårfärgen
Nu även med återuppbyggande Conditioner med Nutri-Care Complex som innehåller viktigaveteproteiner och Pro-Vitamin B5
Appliceras i fuktigt hår

Innehåller:
Färgcreme, 50 ml
Utvecklingsemulsion, 40 ml
Conditioner, 15 ml
Plasthandskar.
Bruksanvisning.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
158:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
717:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 21 betyg
1
3
5
7
5
 • för 10 månader sedan

  Bra och skonsam toning!

  Bra och skonsam toning!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blond till ljusbrun

  Hej jag har väldigt ljust blont hår (blekt), men jag skulle vilja prova på en ljusbrun färg eller mörkblond bara för att testa.Jag vill dock kunna få tillbaka min blonda hårfärg om jag inte trivs med den ljusbruna. Försvinner denna toningen efter ett tag eller kommer det synas lite permanent att det har varit brunaktigt. Skulle vilja ha nr 15 isåfall. Eller borde jag prova en färgbomb istället?
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 dagar sedan
   Hej Evelina, en toning färgas in i håret och brukar inte kunna tvättas ur helt. Om du vill ha möjlighet att det skall vara större chans att det försvinner så kanske en färgbomb skulle passa bättre. Men om du är riktigt ljus så är också håret rätt så poröst och kan därför både suga åt sig av färgbomben väldigt bra och det kan vara så att det inte släpper helt men skillnaden då är att du kan prova något djuprengörande schampo för att få bort pigmenten. Men det är ingenting som går att garantera. Väljer du dessutom en mörkare så tänk på att den gärna få ha lite värme i tonen för att undvika att det blir grönt. Du är välkommen att besöka en lykobutik för att få en rekommendation, eller besök en frisör :) Lycka till!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blond till brun

  Hej, jag har naturligt ljusblont hår, har aldrig färgat det eller tonat det innan och jag funderar nu på att tona det brunt. Kan jag använda poly color 33? jag är rädd att det kommer skifta i grönt, men jag har läst att om man har i en rödaktig nyans händer inte det. Funkar nr 33 då? Är den tillräckligt rödbrun för att undvika gröna toner? Sedan undrar jag också hur länge toningen sitter i och om det kommer gå ut så mycket att mitt ljusblonda hår helt kommer tillbaka efter ett tag? Tacksam för svar :)
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Lydia! Det bör räcka med nummer 33 för att inte bli grön. Dock svårt att säga säkert då jag inte kan se ditt hår. Det finns en risk att färgen kommer att bli dassig i nyansen då detta endast är ett toningshampo och du vill gå från blond till brun. Den tvättas ur successivt men finns en risk att det dröjer ganska länge innan du har ditt blonda tillbaka.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Svart

  Min dotter vill tona hårer svart. Vi köpte en färg i afgären utav okänt märke och håret blev grått. Vilken toning rekomenderar Du? Hon är naturligt blond bör tilläggas.
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Puma. Om ni lägger i detta toningsschampoo i dotterns hår nu kommer det säkert att täcka och bli svart, men tänk på att det är en lättoning och kommer att tvättas ur ganska snabbt. Så det är viktigt att tänka på att färgen kommer att behöva fyllas på med jämna mellanrum för att inte bli dassigt och grått.

   Ett annat alternativ är att istället för att ta svart färg ta denna i mörkbrun för att fylla på med mer pigment, och få en mörk nyans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Vilken färg ska jag välja

  Hej!
  Jag har ganska mycket utväxt efter att jag färgade håret blont förra året och skulle därför vilja testa någon toning för att få ungefär samma färg över hela håret som min utväxt. Jag vill inte att håret blir för mörkt hellre att längderna är aningen ljusare än att det blir för mörkt. Vilken färg skulle ni rekomendera?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 veckor sedan
   Hej Elin! Om du är rädd att bli för mörk så skulle jag säga att du provar medium blond 15 först och är den för ljus så ta mörkblond 22.
   gillar
  • carolina
   för 5 dagar sedan
   Finns det risk att bli grön av nr 15?
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 dagar sedan
   Hej Carolina. Resultatet beror helt på ditt hårs utgångsläge. Anledningen till att man vid vissa behandlingar kan få gröna skiftningar i håret beror på vilka pigment i håret samt vilka pigment det är i färgen/toningen/färginpackningen man använder. Har man gula pigment i håret och lägger i en färg med blå pigment så blir det grönt (gul+blå=grön).
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • gröna "skiftningar" ? pls hjälp

  Hej, jag mår jätte dåligt över mitt hår just nu. Jag färgade det hemma från blond till brun. Jag hade färgat mitt hår hos frisör innan till blond och med tiden blev det gulare och gulare och hade en ljusbrun/blond utväxt (mitt naturliga hår då). Köpte en färgning från Loreal paris som va mörkbrun och när mitt hår hade torkat osv såg ja att de skiftade i grönt och det är många som trott ja färgat det mörkgrönt. Ibland ser det också lite grått ut (det som varit blont då, inte utväxten) Så jag undrar nu om jag kan använda denna produkt för att få bort det gröna? och isåfall vilket nummer? Skulle vilja ha en fin mörkbrun färg och inte mörkgrön haha. tacksam för svar! :)
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Ingrid! För att ta bort det gröna behöver man tillsätta rött eller i alla fall varma nyanser. Är du rätt att det ska bli för varm så rekommenderar jag nummer 33. Annars så är det nummer 18 och 20 som innehåller mer röda pigment.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019